Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Γιώργος Στάσσης: Στόχος μας να γίνει η ΔΕΗ κορυφαίος παίκτης στη ΝΑ Ευρώπη – Βασικός ο ρόλος της Ρουμανίας

Όλα όσα δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΗ στο πλαίσιο του Ziarul Financiar Power Summit 24 στο Βουκουρέστι

Ο Πρόεδρος της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης βρέθηκε στο Βουκουρέστι στα πλαίσιο του Ziarul Financiar Power Summit 24, όπου ανέλυσε τους στόχους της ΔΕΗ στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η Ρουμανία αποτελεί βασικό μέρος του στρατηγικού σχεδίου της ΔΕΗ, επεσήμανε ο κ. Στάσσης, καθώς ο Όμιλος σκοπεύει να επενδύσει σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς της Βαλκανικής χώρας.

«Σήμερα είχα μια γόνιμη συζήτηση στο Ziarul Financiar Power Summit 24 στο Βουκουρέστι με τον Cristian Hostiuc και τη Roxana Petrescu. Επεκτείνεται ο Όμιλος ΔΕΗ. Στόχος μας είναι να γίνουμε ο κορυφαίος παίκτης στην καθαρή ενέργεια και τις υποδομές ζωτικής σημασίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, δημιουργώντας έναν ενεργειακό διάδρομο που προσθέτει αξία σε όλες τις χώρες», είπε ο κ. Στάσσης στον λογαριασμό του στα social media.

Ο πρόεδρος της ΔΕΗ υπογράμμισε ότι «Η Ρουμανία είναι βασικό μέρος του στρατηγικού μας σχεδίου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σχεδιάζουμε να επενδύσουμε σημαντικά σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς στη Ρουμανία και ιδιαίτερα σε νέες #καθαρές δυνατότητες και να εκσυγχρονίσουμε και να ψηφιοποιήσουμε περαιτέρω τα #δίκτυα, καθιστώντας τα πιο αποτελεσματικά, σταθερά και ανθεκτικά για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες της #ενεργειακής μας μετάβασης».

Τέλος, πρόσθεσε: «Η Ρουμανία βρίσκεται σε πολύ καλή θέση για να επωφεληθεί από αυτή τη νέα εποχή, μεταμορφώνοντας τον τρόπο με τον οποίο τα νοικοκυριά και οι βιομηχανίες παράγουν και καταναλώνουν ενέργεια! Είμαι σίγουρος για την ενεργειακή μετάβαση της Ρουμανίας. Ο Όμιλος ΔΕΗ και ειδικά η τοπική μας ομάδα είναι εδώ για να κάνει αυτό που του αναλογεί».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις