Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Woli και Paynetics: Ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενδυνάμωση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων

Το ευέλικτο οικονομικό πλαίσιο της Paynetics σε συνδυασμό με τα εκπαιδευτικά εργαλεία της Woli διασφαλίζει ότι οι νέοι χρήστες είναι καλά εξοπλισμένοι για να πλοηγηθούν στις πολυπλοκότητες του οικονομικού κόσμου με αυτοπεποίθηση.

Η Woli, η ελληνική fintech που δημιούργησε το πρώτο ψηφιακό πορτοφόλι για παιδιά και εφήβους, σνεργάστηκε με την Paynetics για να ενισχύσει τον οικονομικό αλφαβητισμό μεταξύ παιδιών και εφήβων.

Η Woli φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά και οι έφηβοι διαχειρίζονται τα οικονομικά τους, παρέχοντάς τους μια καινοτόμο πλατφόρμα διαχείρισης χρημάτων. Από την άλλη πλευρά, η Paynetics αναδεικνύεται ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους χρηματοδότησης στην Ευρώπη, γνωστός για την ευελιξία και την ισχυρή χρηματοοικονομική υποδομή του. Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της τραπεζικής εμπειρίας των παιδιών και την ενσωμάτωση της πρακτικής χρηματοοικονομικής εκπαίδευσης στη ζωή της νεότερης γενιάς.

Η συνεργασία μεταξύ της Woli και της Paynetics στοχεύει στην ενδυνάμωση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού μεταξύ των νέων, μια κρίσιμη ανάγκη στη σημερινή εποχή οικονομικής αβεβαιότητας. Το ευέλικτο οικονομικό πλαίσιο της Paynetics σε συνδυασμό με τα εκπαιδευτικά εργαλεία της Woli διασφαλίζει ότι οι νέοι χρήστες είναι καλά εξοπλισμένοι για να πλοηγηθούν στις πολυπλοκότητες του οικονομικού κόσμου με αυτοπεποίθηση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις