Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΕΕΑ – ΠΑ.ΠΕΙ: Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια με επίκεντρο την Τεχνητή Νοημοσύνη

Το πρώτο δωρεάν σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί, μέσω ZOOM, στις 5 Μαρτίου 2024

Πέντε δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια με επίκεντρο την Τεχνητή Νοημοσύνη ανακοίνωσε ότι διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Το πρώτο δωρεάν σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί, μέσω ZOOM, στις 5 Μαρτίου 2024 και ώρα 16:00 με θέμα: «Πλοήγηση στο μεταβαλλόμενο τοπίο για τους ασφαλιστικούς μεσολαβητές στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης και της Ψηφιακή Υγείας».

Εισηγητής θα είναι ο Ηλίας Μαγκλογιάννης, κοσμήτορας της Σχολής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών και διευθυντής στο Εργαστήριο Υπολογιστικής Βιοϊατρικής του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Το επόμενο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο είναι προγραμματισμένο στις 12 Μαρτίου 2024 και ώρα 16:00 με θέμα: «Διερεύνηση του ρόλου της τεχνητής νοημοσύνης στη λογιστική και χρηματοοικονομική επιστήμη» και με εισηγητές τον Ηλία Μαγκλογιάννη, κοσμήτορα της Σχολής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών και διευθυντής στο Εργαστήριο Υπολογιστικής Βιοϊατρικής του Πανεπιστημίου Πειραιά και τον Δρ. Αθανάσιο Καλλιπολίτη.

Το τρίτο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 2 Απριλίου 2024 και ώρα 16:00 με θέμα: «Τεχνητή νοημοσύνη στο λιανικό και το ηλεκτρονικό εμπόριο» και εισηγητή τον Γεώργιο Τσιχριτζή, καθηγητή Πρώτης Βαθμίδας του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Το επόμενο σεμινάριο διοργανώνεται στις 9 Απριλίου 2024 και ώρα 16:00 με θέμα: «Διερεύνηση της επίδρασης της τεχνητής νοημοσύνης στην ιδιωτική εκπαίδευση» με εισηγήτρια την Μαρία Βίρβου, καθηγήτρια στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και πρόεδρο του Τμήματος Πληροφορικής και το πέμπτο σεμινάριο προγραμματίζεται στις 23 Απριλίου 2024 και ώρα 16:00 με θέμα: «Τεχνητή Νοημοσύνη στην Κτηματομεσιτική». Εισηγητής θα είναι ο Γεώργιος Τσιχριτζής, καθηγητής Πρώτης Βαθμίδας του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις