Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέα στρατηγική συνεργασία της Run4More με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Το “Step into wellness. A journey to health” Challenge ήταν μια 3μηνη πρόκληση φυσικής δραστηριότητας αποκλειστικά για τους εργαζόμενους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Η νέα στρατηγική συνεργασία Run4More με Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία! Το Step into wellness. A journey to health Challenge ήταν μια 3μηνη πρόκληση φυσικής δραστηριότητας αποκλειστικά για τους εργαζόμενους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Η πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Life in Balance που προσφέρει ο ΔΑΑ στους εργαζομένους του και σχεδιάστηκε σε συνεργασία με το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του ΔΑΑ και την επιστημονική ομάδα της Run4More.

Το Challenge παρείχε ευελιξία στους εργαζόμενους, οι οποίοι μπορούσαν να το προσαρμόσουν στο δικό τους καθημερινό πρόγραμμα, περιλαμβάνοντας 3 επίπεδα στόχων φυσικής δραστηριότητας, με αντίστοιχη μηνιαία επιβράβευση.

· Get into shape (10χλμ/βδομάδα)
· Advance your step (15χλμ/βδομάδα)
· Take the extra mile (20χλμ/βδομάδα)

Τα βήματα για τους εργαζόμενους ήταν απλά:
· Κατέβαζαν την εφαρμογή στο κινητό τους.
· Επέλεγαν τη φυσική δραστηριότητα που τους ταίριαζε (περπάτημα, τρέξιμο ή ποδήλατο).
· Κατέγραφαν μέσω της εφαρμογής την πρόοδο τους.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης του ΔΑΑ περιελάμβανε μηνιαίες κληρώσεις με δώρα για τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια του Challenge.

Η Run4More είναι μια νέα πλατφόρμα διαφήμισης που συνδέει τις επιχειρήσεις με το Sustainable Mobility και το Behavioral Change, ενώ υπόσχεται υψηλότερα επίπεδα Customer Engagement. Προωθεί την άσκηση και την μετακίνηση με μη ρυπογόνα μέσα, παρέχοντας υλικά κίνητρα προς τους χρήστες με σκοπό να τους βοηθήσει να αυξήσουν την καθημερινή, φυσική τους δραστηριότητα (περπάτημα, τρέξιμο, ποδήλατο).

Συγκεντρώνοντας Run4More πόντους που εξαργυρωνονται σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, κερδίζεις δώρα, εκπτώσεις και δωροεπιταγές ή συμμετέχεις σε Corporate Challenges και δράσεις με κοινωνικό αντίκτυπο. Μέχρι σήμερα, οι χρήστες της Run4More, έχουν πραγματοποιήσει 91.000 χλμ, απόσταση υπερδιπλάσια από τον γύρο της γης.

Κατά την διάρκεια του Step into wellness. A journey to health Challenge, ξεχώρισε το γεγονός πως το 32% των συμμετεχόντων, πέτυχε τον στόχο της ελάχιστης φυσικής δραστηριότητας που προτείνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις