Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η 1η Έκθεση Αυτοματισμού & Ρομποτικής  στην Ελλάδα έρχεται 12-14 Απριλίου 2024

Αυτοματισμοί,  εξελιγμένα Ρομποτικά συστήματα και όλες οι σχετικές εφαρμογές, τεχνολογίες (AI, IOT,  AR/VR, Cybersecurity, Cloud Computing κ.α) και καινοτομίες θα βρεθούν στο επίκεντρο.

Σε λιγότερο από 2 μήνες θα πραγματοποιηθεί η 1ηΈκθεση Αυτοματισμού & Ρομποτικής  στην Ελλάδα η οποία θα διεξαχθεί 12-14 Απριλίου 2024 στο Metropolitan Expo, η νέα Εκθεσιακή δύναμη που έρχεται για να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός για την χώρα μας!  ‘Ήδη πάνω από 100 κορυφαίες και σημαντικές εταιρείες, πανεπιστήμια και φορείς έχουν  δηλώσει συμμετοχή από Ελλάδα και εξωτερικό και είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους  επισκέπτες που την αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον. 

Σε 3 μέρες εκθέτες και επισκέπτες θα ζήσουν μια νέα εκθεσιακή εμπειρία. Αυτοματισμοί,  εξελιγμένα Ρομποτικά συστήματα και όλες οι σχετικές εφαρμογές, τεχνολογίες (AI, IOT,  AR/VR, Cybersecurity, Cloud Computing κ.α) και καινοτομίες θα βρεθούν στο επίκεντρο. Παράλληλα, εταιρίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς των Drones, του 3D  printing και των CNC θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, προσφέροντας  νέες ιδέες και λύσεις στο κοινό. 

Η Έκθεση θα δώσει την ευκαιρία και σε Startup επιχειρήσεις από τον τομέα της  τεχνολογίας να προβληθούν και να εκθέσουν τις νέες εξελίξεις και τεχνολογίες μέσα από τις  καινοτομίες που παρέχουν, σε ομαδικό περίπτερο υπό την στήριξη του Elevate Greece

Στα πλαίσια της έκθεσης θα διεξαχθούν ταυτόχρονα σημαντικές ομιλίες, ημερίδες και  workshops από τους εκθέτες, τα πανεπιστήμια και τους φορείς καθώς επίσης και το  1οΣυνέδριο-Forum Αυτοματισμού & Ρομποτικής, τα οποία θα φιλοξενηθούν σε ειδικά  διαμορφωμένες αίθουσες. 

Ακόμα για πρώτη φορά θα παρέχεται η δυνατότητα σε εκθέτες και επισκέπτες μέσω ειδικής  πλατφόρμας για Β2Β συναντήσεις τόσο onsite όσο και online αποσκοπώντας σε σημαντικές  συνεργασίες. 

H Έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ και υποστηρίζεται από το ELEVATE GREECE, ΕΚΕΤΑ,  ΣΕΔΕ, ΕΒΙΔΙΤΕ, WORLD UAV, Ερευνητικό Κέντρο ΑΘΗΝΑ, τεχνολογικά περιοδικά, websites και  Πανεπιστήμια.  

Η A+R EXPO ως Game Changer στον χώρο των εκθέσεων, της τεχνολογίας και της  εξωστρέφειας για 3 μέρες θα αποτελέσει το επίκεντρο των εξελίξεων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις