Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η «πράσινη» οικονομία και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στην FORWARD GREEN και στην RENEWABLE ENERGYTECH

Οικιακοί και επιχειρηματικοί καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένες όλες τις διαθέσιμες προτάσεις μείωσης των λογαριασμών ρεύματος

Με την παρουσία ηγετικών επιχειρήσεων της ενέργειας και της κυκλικής οικονομίας, αλλά και με όλες τις λύσεις για φθηνή ενέργεια και φωτοβολταϊκά στέγης, πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης οι εκθέσεις Forward Green και Renewable EnergyTech.

Οικιακοί και επιχειρηματικοί καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένες όλες τις διαθέσιμες προτάσεις μείωσης των λογαριασμών ρεύματος μέσα από την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων στη στέγη των εγκαταστάσεων τους, αλλά και συστημάτων θέρμανσης, όπως αντλίες θερμότητας.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους σύγχρονους εξοπλισμούς για ένα ενεργειακά οικονομικό και «έξυπνο» σπίτι ή επαγγελματική εγκατάσταση, αλλά και σε υπηρεσίες και λύσεις που προσφέρουν οι ενεργειακές εταιρείες για έξυπνους μετρητές, φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων, διαχείριση ενέργειας κ.λπ.

Στο επίπεδο της κυκλικής οικονομίας συμμετείχαν επιχειρήσεις και φορείς της «πράσινης οικονομίας», ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία Δήμων και Περιφερειών.

210 εκθέτες από 20 χώρες

Η 2η Διεθνής Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας FORWARD GREEN μεγάλωσε και εμπλουτίστηκε φέτος με τη RENEWABLE ENERGYTECH, μια μεγάλου βεληνεκούς και διεθνών προδιαγραφών εμπορική έκθεση αποκλειστικά για την αγορά της «πράσινης» και «έξυπνης» ενέργειας.

 

Διαβάστε περισσότερα στο greenbusiness.gr.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις