Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Fluent: Συγκεντρώνει 6,9 εκατ. ευρώ για την πλατφόρμα ανάλυσης δεδομένων που υποστηρίζεται από AI

Η νέα επένδυση θα χρησιμοποιηθεί για την επιτάχυνση της ανάπτυξης της πρωτοποριακής τεχνολογίας της Fluent και την επέκταση της ομάδας ειδικών στην τεχνητή νοημοσύνη και τη μηχανική μάθηση σε όλη την Ευρώπη.

Η Fluent, μια πλατφόρμα ανάλυσης δεδομένων που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων έχουν πρόσβαση και χρησιμοποιούν επιχειρηματικά δεδομένα, ανακοίνωσε το κλείσιμο ενός γύρου χρηματοδότησης ύψους 6,9 εκατομμυρίων ευρώ με επικεφαλής τις Hoxton Ventures και Tiferes Ventures.

Η νέα επένδυση θα χρησιμοποιηθεί για την επιτάχυνση της ανάπτυξης της πρωτοποριακής τεχνολογίας της Fluent και την επέκταση της ομάδας ειδικών στην τεχνητή νοημοσύνη και τη μηχανική μάθηση σε όλη την Ευρώπη.
Η Fluent, που ιδρύθηκε το 2021, επιτρέπει στα μη τεχνικά μέλη της ομάδας να κάνουν ερωτήσεις απευθείας στα δεδομένα τους σε απλά αγγλικά, να λαμβάνουν πληροφορίες σε δευτερόλεπτα και να εξοικονομούν χρόνο στις ομάδες δεδομένων από την μη αυτόματη απάντηση σε ad hoc αιτήματα δεδομένων.
Είτε πρόκειται για μια ερώτηση σχετικά με έναν συγκεκριμένο πελάτη, ένα νέο χαρακτηριστικό που ξεκίνησε ή την οικονομική απόδοση ενός τμήματος, το AI της Fluent είναι εκεί για να το απαντήσει και τα τελευταία δύο χρόνια, η Fluent έχει προσελκύσει κορυφαίους πελάτες, συμπεριλαμβανομένης της Bain & Company, για να εκδημοκρατίσει την προσβασιμότητα των δεδομένων.
Από την κυκλοφορία του ChatGPT της OpenAI το 2022, οι οργανισμοί δοκιμάζουν την τεχνολογία σε πρωτοβουλίες για να δουν πού μπορούν να βελτιώσουν την παραγωγικότητα και η ανάλυση αρχείων Excel ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές. Ωστόσο, οι έτοιμες για επιχειρήσεις λύσεις που μπορούν να κλιμακωθούν με οργανισμούς είναι ακόμα εκκολαπτόμενες και οι ανησυχίες σχετικά με την ακρίβεια και την εμπιστοσύνη περιορίζουν την ευρεία υιοθέτηση. Η Fluent γεφυρώνει αυτό το χάσμα, φέρνοντας μια λύση έτοιμη για επιχειρήσεις που οι ομάδες δεδομένων μπορούν να επιμεληθούν, να διαχειριστούν και να εμπιστευτούν με ευκολία.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις