Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

BOX NOW: Λανσάρει την εφαρμογή… που σας λύνει τα χέρια!

Το BOX NOW Mobile Application προσφέρει στους χρήστες μια ολοκαίνουργια εμπειρία, με εύχρηστο σχεδιασμό και πλήθος λειτουργιών

Η BOX NOW, αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες της κάνει ακόμα πιο εύκολη, ευέλικτη και μοναδική τη διαδικασία αποστολής και παραλαβής δεμάτων με το νέο BOX NOW Mobile Application!

Το BOX NOW Mobile Application προσφέρει στους χρήστες μια ολοκαίνουργια εμπειρία, με εύχρηστο σχεδιασμό και πλήθος λειτουργιών. Η εφαρμογή διαθέτει φιλικό προς τον χρήστη interface/περιβάλλον, καθιστώντας την πλοήγηση και την εύρεση των επιθυμητών λειτουργιών παιχνίδι.

Προσφέρει την δυνατότητα δημιουργίας προσωπικού προφίλ στον χρήστη με εύκολη πρόσβαση στις τρέχουσες και προηγούμενες παραγγελίες, τα στοιχεία του λογαριασμού του και real time ενημέρωση με push notifications για την πορεία των δεμάτων του.

Τώρα ο χρήστης μπορεί γρήγορα και απλά:

  • Να στείλει δέμα από όπου και αν βρίσκεται, χωρίς καν να χρειάζεται να εκτυπώσει voucher αποστολής.
  • Να επιστρέψει το δέμα του από το αγαπημένο του e-shop με το πάτημα ενός κουμπιού.
  • Να παραλάβει το δέμα του με το μοναδικό pin που λαμβάνει στην εφαρμογή.

Η εφαρμογή της BOX NOW εκτός από την Ελλάδα, είναι διαθέσιμη σε Κύπρο, Κροατία, Βουλγαρία και δεσμεύεται να προσφέρει στους πελάτες της την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Κατεβάστε την εφαρμογή BOX NOW σήμερα από το App Store ή το Google Play και απολαύστε μια νέα εποχή στην αποστολή και παραλαβή δεμάτων!

Ο CMO της BOX NOW, Χρήστος Παπανδρόπουλος δήλωσε σχετικά: «Για όλους εμάς στη BOX NOW στόχος είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μετατρέποντας τη διαδικασία αποστολής και παραλαβής δεμάτων σε μια μοναδική εμπειρία, πάντα με σεβασμό στους πελάτες και τις ανάγκες τους. Η εξοικονόμηση χρόνου, η ευελιξία αλλά και η ακόμη πιο προσωποποιημένη εμπειρία είναι βασικά ζητούμενα και το BOX NOW app ήρθε, για να τα κάνει πραγματικότητα».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις