Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

HR Scale-up Summit: Επιστρέφει δυναμικά και ενώνει Scaleups και Corporations

Το πρωτοποριακό συνέδριο της Startup Pathways, με platinum χορηγό την Workable, έρχεται στις 16 Μαΐου 2024 στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου HR Scaleup Summit, το πιο πρωτοποριακό και progressive συνέδριο για HR Professionals και CEOs από τη Startup Pathways, επιστρέφει στις 16 Μαΐου 2024. Το event θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι, με platinum χορηγό την Workable.

Σε ποιους απευθύνεται το HR Scaleup Summit:

  • Επαγγελματίες HR σε Scaleup και Corporate Εταιρείες
  • C-level στελέχη
  • CEOs & Founders
  • HR Solution Providers

Στο συνέδριο το παρόν δίνουν ιδρυτές και στελέχη εταιρειών όπως Epignosis, Entersoft, Motor Oil, Viva Wallet, Elval Halcor, Electra Hotels, Collegelink, Randstad, Netcompany-Intrasoft, Papastratos, FerryScanner, Optimal HR Group, Welcome Pickups, iSTORM, και πολλών άλλων.

Πρόκειται για ένα event που δίνει την δυνατότητα να δικτυωθείτε με 400+ κορυφαίους επαγγελματίες στο χώρο του HR και CEOs, ενώ στη σκηνή του συνεδρίου θα αναλυθούν με πρακτικότητα θέματα όπως σχέσεις CEO και HR, δημιουργία εταιρικής κουλτούρας καθώς μεγαλώνει μία εταιρεία, σύγχρονες τεχνικές για talent acquisition, τα πάντα για την νέα Ψηφιακή Κάρτα, και πολλά άλλα.

Μάλιστα, στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί ένα αποκλειστικό pre-event Personal Branding Masterclass από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, Managing Director της Business Pathways, που θα αφορά μόνο speakers, C-level στελέχη και VIP ticket holders.

H ατζέντα του HR Scaleup Summit είναι προσεκτικά σχεδιασμένη ώστε να πυροδοτήσει συζητήσεις που διαμορφώνουν τον τομέα του HR στην χώρα μας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν top-tier ομιλητές με πολυετή εμπειρία στον χώρο του HR, CEO και CTOs από παγκοσμίου φήμης οργανισμούς.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

  • Η Ρόζα Ταπίνη, Head of People Operations της Skroutz, μοιράζεται πρακτικές, do’s and don’ts που ακολούθησε η ίδια για την καθιέρωση κοινά αποδεκτής κουλτούρας σε founders και εργαζομένους, καθώς ο οργανισμός μεγάλωνε ραγδαία από τα 100 στα 600 άτομα.
  • Ο Γιώργος Κατσουράνης, Deputy Group CHRO της Τράπεζας Πειραιώς, μοιράζεται σκέψεις, προκλήσεις και συμπεράσματα από ένα συγκλονιστικό ταξίδι συνεχών μετασχηματισμών που οδήγησαν μια Τράπεζα από τα 400 στα 25.000 άτομα και κατέληξαν σήμερα σε έναν σύγχρονο, υγιή χρηματοοικονομικό Όμιλο με 8.000 εργαζομένους.
  • Ο Δημήτρης Μέμος, ιδρυτής και πρώην CEO της MarineTraffic, και η Αρετή Μυστηρούδη, People Director της Kpler και πρώην HR Director της MarineTraffic, κάνουν ένα on-stage retrospective στη δυναμική σχέση που είχαν, συζητούν τι θα έκαναν διαφορετικά και αναλύουν τα βήματα που τους οδήγησαν σε ένα πετυχημένο exit.
  • Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, Co-Founder & Managing Director της Business Pathways, επιστρέφει στο summit με ένα νέο bite-size training, και αυτή τη φορά εκπαιδεύει στο hot θέμα: πώς δίνουμε αποτελεσματικά feedback, ενισχύοντας τις δεξιότητες επικοινωνίας στον εργασιακό χώρο.

Δείτε την πλήρη ατζέντα του  HR Scaleup Summit 2024 και εξασφαλίστε το εισιτήριο σας στο website του συνεδρίου: www.hr-scaleup-summit.com

Η Startup Pathways, έχοντας  12 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση founders και στελεχών σε Scaleups και Corporations, ειδικεύεται στην οργάνωση πρωτοποριακών δράσεων με έμφαση στο upskilling, new-skilling και re-skilling σε θέματα όπως new HR, Innovation Management, Leadership, Feedback Culture, Efficiency Management και Sales.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις