Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

KPMG Institute: Νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα για το ανθρώπινο δυναμικό των εταιρειών στην Ελλάδα

Εντοπίζοντας τις ανάγκες της αγοράς, έχει σχεδιάσει και αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα θεματικών κάτω από την ομπρέλα 3 εκπαιδευτικών πυλώνων: Ηγεσία, Επιχειρησιακή Αποτελεσματικότητα, Ανθεκτικότητα και Καινοτομία.

Το KPMG Institute, που αποτελεί για περισσότερα από 20 χρόνια τον φορέα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης της KPMG στην Ελλάδα, προσφέρει σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα που συνδυάζουν τη γνώση της αγοράς και την τεχνική εξειδίκευση της KPMG με διεθνείς μεθοδολογίες ενίσχυσης δεξιοτήτων.
Το KPMG Institute ενδυναμώνει το ανθρώπινο δυναμικό των εταιρειών της Ελληνικής αγοράς, μέσα από τις εκπαιδευτικές λύσεις και τα προγράμματά που προσφέρει, ώστε να συνεχίζουν να αναπτύσσουν στο εσωτερικό τους στελέχη που θα έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να λειτουργούν με υψηλή απόδοση και να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που αναδύονται στην καθημερινότητα της εργασίας τους.
Εντοπίζοντας τις ανάγκες της αγοράς, έχει σχεδιάσει και αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα θεματικών κάτω από την ομπρέλα 3 εκπαιδευτικών πυλώνων: Ηγεσία, Επιχειρησιακή Αποτελεσματικότητα, Ανθεκτικότητα και Καινοτομία.
Οι θεματικές αυτές μπορούν να παρουσιαστούν είτε ως ανοιχτά στο κοινό εκπαιδευτικά σεμινάρια, είτε να προσαρμοστούν στις ανάγκες της εταιρείας σας, είτε να ενταχθούν σε εκπαιδευτικές ακαδημίες με την προσθήκη μαθημάτων e-learning.
Σε όλες τις περιπτώσεις ακολουθείται ανθρωποκεντρικός σχεδιασμός και μια έντονα διαδραστική εμπειρία μάθησης, ενδυναμώνοντας και ενθαρρύνοντας την ενεργή συμμετοχή των εκπαιδευόμενων, μέσα από βιωματικές ατομικές και ομαδικές ασκήσεις, εκπαιδευτικά παιχνίδια, μελέτες περίπτωσης και παιχνίδια ρόλων.
Οι θεματικές που θα υλοποιήσει το KPMG Institute το τρίμηνο Απρίλιος-Ιούνιος 2024:
Ανάπτυξη Καινοτόμων Λύσεων με τη Μεθοδολογία Design Thinking, 11/04/2024
• Εργαλεία & Τεχνικές Επίλυσης Προβλημάτων, 25/04/2024
• Δημιουργία Κουλτούρας & Στρατηγικής για επιτυχημένη Εμπειρία Πελάτη23/05/2024
• Διαμόρφωση Εταιρικής Κουλτούρας Διαφορετικότητας & Συμπερίληψης11/06/2024
Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο, τους εισηγητές, τη διάρκεια και το κόστος, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα  Εκπαιδευτικά Προγράμματα 2023-2024 – KPMG Greece
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις