Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

EIC Accelerator: Μάθετε τα πάντα για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης της Startup σας

Το σεμινάριο για το χρηματοδοτικό εργαλείο EIC Accelerator θα πραγματοποιηθεί στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης την Τρίτη, 23η Απριλίου 2024.

Είστε έτοιμοι για την επόμενη μεγάλη κίνηση της επιχείρησής σας; Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, το Εθνικό Σημείο Επαφής για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Πλαίσιο Έρευνας και Καινοτομίας Ορίζοντας Ευρώπη, σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα αλλάξει το παιχνίδι για την επιχείρησή σας.

Το Επιμελητήριο Καβάλας και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ φιλοξενούν, με υποστήριξη από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), μια ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: “EIC Accelerator: Ευκαιρίες χρηματοδότησης, διαδικασίες και υποστήριξη”. Η εκδήλωση, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του ΕΒΕΘ, αποτελεί το πρώτο βήμα μιας σειράς εκδηλώσεων για το EIC Accelerator που θα πραγματοποιήσει το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ σε όλη την Ελλάδα.

Ποιοι θα πρέπει να παρευρεθούν; Καινοτόμες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και Startups της Βορείου Ελλάδος που επιθυμούν να διεκδικήσουν χρηματοδότηση μέσω του EIC Accelerator.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσιάσεις από εμπειρογνώμονες, επιτυχημένες περιπτώσεις επιχειρήσεων που έχουν λάβει χρηματοδότηση μέσω του EIC Accelerator, καθώς και ευκαιρίες να θέσετε τις δικές σας ερωτήσεις και να συζητήσετε τις δικές σας ιδέες.

Είναι η τελευταία ευκαιρία να δηλώσεις συμμετοχή και να αποκτήσεις πρόσβαση σε πληροφορίες και ευκαιρίες που μπορεί να αλλάξουν το μέλλον της επιχείρησής σου.

Μην το χάσεις! Εγγράψου τώρα και εξασφάλισε τη θέση σου στην εκδήλωση που θα δώσει νέα πνοή στην καινοτομία και την ανάπτυξη της επιχείρησής σου!

Ευκαιρίες Χρηματοδότησης και Υποστήριξης

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα ανακαλύψετε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες χρηματοδότησης που προσφέρει ο EIC Accelerator για την ανάπτυξη καινοτόμων έργων και προϊόντων. Επιπλέον, θα ενημερωθείτε για την υποστήριξη που παρέχεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υποβολής προτάσεων, προσφέροντας σαφήνεια και καθοδήγηση σε κάθε βήμα του δρόμου σας προς την επιτυχία.

Δικτύωση και Συνεργασία

Η εκδήλωση αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για δικτύωση και συνεργασία με επαγγελματίες του κλάδου και άλλους επιχειρηματίες. Θα έχετε την ευκαιρία να ανταλλάξετε ιδέες, να αναζητήσετε συνεργασίες και να επεκτείνετε το επαγγελματικό σας δίκτυο μεταξύ ομοίων σας που επιδιώκουν την καινοτομία και την ανάπτυξη.

Στήριξη κατά την Υποβολή Προτάσεων

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ θα παρέχει ουσιαστική στήριξη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υποβολής των προτάσεών σας. Θα λάβετε εξειδικευμένες συμβουλές και υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε μια ακόμα πιο ισχυρή και ανταγωνιστική πρόταση, αυξάνοντας τις πιθανότητές σας για επιτυχία.

Το σεμινάριο για το χρηματοδοτικό εργαλείο του “Ορίζοντα Ευρώπη” EIC Accelerator θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) την Τρίτη, 23η Απριλίου 2024, από τις 15:00 έως τις 18:30.

Μη χάσετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Καινοτομία και να επενδύσετε στην επιτυχία της επιχείρησής σας!

Για εγγραφές εδώ.

Δείτε το πρόγραμμα της Ημερίδας εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες:

Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ: Εθνικό Σημείο Επαφής για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καινοτομίας (European Innovation Council)

Δρ. Ιωάννης Κορτίδης: [email protected]

Δρ. Μαρία-Χριστίνα Χειμωνίδη: [email protected]

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις