Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Protio: Νέος COO ο Δημήτρης Σταγιάνος

Ο νέος COO της εταιρείας έχει πολυετή εμπειρία σε σημαντικές εταιρείες τεχνολογίας, scale-ups και κατασκευαστικές εταιρείες.

Ενισχύεται η διοικητική ομάδα της εταιρείας Protio αναλαμβάνει τη θέση του Chief Operating Officer ο Δημήτρης Σταγιάνος. Ο νέος COO της εταιρείας έχει πολυετή εμπειρία σε σημαντικές εταιρείες τεχνολογίας, scale-ups και κατασκευαστικές εταιρείες.

Με επαγγελματική πορεία που μετράει περισσότερα από 20 χρόνια και μια αξιοσημείωτη διαδρομή στην στρατηγική εταιρική διαχείριση, ο Δημήτρης Σταγιάνος θα συμβάλλει στο νέο κύκλο ανάπτυξης που ξεκινάει για την Protio. 

Στο ρόλο του Head of Operations της FREENOW στην Ελλάδα, ο κος Σταγιάνος ηγήθηκε μιας μεγάλης ομάδας και μαζί ολοκλήρωσαν πρωτοποριακά έργα, που επικεντρώθηκαν στην βελτίωση της υπηρεσιακής απόδοσης και της εμπειρίας χρήστη. Κατά τη διάρκειας της θητείας του στον OPAP, βρέθηκε στο επίκεντρο της διαχείρισης μεγάλων τεχνολογικών και επιχειρηματικών αλλαγών ψηφιακού μετασχηματισμού και ανάπτυξης τεχνολογικών προϊόντων.

Προερχόμενος από τον κατασκευαστικό τομέα όπου και παρέμεινε για περίπου 10 χρόνια  απέκτησε σημαντική τεχνογνωσία ως υπεύθυνος έργων. Κατείχε ηγετικές θέσεις σε κατασκευαστικές εταιρείες, όπως η ΔΟΜΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ και η δ3 (Delta Cubed) Development. Η εμπειρία του στη διαχείριση έργων, την διαχείριση πόρων και τον οικονομικό έλεγχο των έργων, θα διαμορφώσουν την πορεία της Protio προς την επόμενη μέρα. 

Ο Αντώνης Φιοράκης, CEO της Protio.gr, σχολίασε: “Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Σταγιάνο στην οικογένεια της Protio. Βρισκόμαστε σε μια δυναμική τροχιά ανάπτυξης η οποία βασίζεται στο ταλαντούχο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό μας και τους συνεργάτες μας. Ο Δημήτρης συνδυάζει την εμπειρία στον παραδοσιακό κατασκευαστικό κλάδο με την τεχνογνωσία σε υπηρεσιακό σχεδιασμό στον τεχνολογικό κλάδο και για αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι για την επόμενη μέρα”.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που εντάσσομαι στη διοικητική ομάδα της Protio, με στόχο να αναπτύξουμε το επιχειρησιακό μοντέλο, που θα οδηγήσει στην ενίσχυση της πλέον πρωτοποριακής τεχνολογικής πλατφόρμας αξιοποίησης ακινήτων. Ο ρόλος της τεχνολογίας είναι καθοριστικός για τη σταδιακή μετάβαση προς τη βιώσιμη ανάπτυξη.” σχολίασε ο Δημήτρης Σταγιάνος, COO της Protio. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις