Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Regreenit, όπως λέμε rethink the way to energy!

Το Regreenit! έχει ενταχθεί και υποστηρίζεται από την Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθηνας (Θ.Ε.Α) του ΕΒΕΑ.

Η ενέργεια αποτελεί αναπόσπαστο και αναγκαίο κομμάτι της σύγχρονης καθημερινότητας με τον τρόπο που αυτή παράγεται, καταναλώνεται, αξιοποιείται, μεταφέρεται, αποθηκεύεται, αλλάζει μορφή ή απλά «χάνεται»!

Ποιoς λέει ότι η ενέργεια χρειάζεται να είναι ένας τομέας πολυδάπανος, περιοριστικός και μη βιώσιμος; Το Regreenit! έρχεται να ανατρέψει τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε εξοπλισμό, εξαρτήματα και υπηρεσίες ενέργειας, και να συμβάλλει καθοριστικά στην αφύπνιση της περιβαλλοντικής συνείδησης και στην πράσινη μετάβαση, δημιουργώντας παράλληλα νέες ισορροπίες και ευκαιρίες στην εφοδιαστική αλυσίδα του χώρου της ενέργειας.

Το Regreenit! είναι μια καινοτόμος πλατφόρμα, που σχεδιάστηκε πρωτίστως για να καλύψει το κενό και να δώσει αξία και κίνητρα στην αγορά αδιάθετου, ανενεργού, και μεταχειρισμένου εξοπλισμού ενέργειας, σύγχρονης ή παλαιότερης τεχνολογίας.  

Στόχος, να προάγει διαδικασίες στοχευμένης αναζήτησης, προώθησης, επαναχρησιμοποίησης, επισκευής, απόσυρσης ή ανακύκλωσης εξοπλισμού, με επίκεντρο τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την πράσινη ανάπτυξη και την υιοθέτηση κανόνων ESG.

Με ένα click στην ιστοσελίδα της Regreenit! – www.regreenit.org –  κάθε χρήστης μπορεί, σε μερικά απλά βήματα, να προμηθευτεί ή να μεταπωλήσει εξοπλισμό ενέργειας και να γίνει, με αυτό τον τρόπο, ένα ενεργό κομμάτι της δευτερογενούς εφοδιαστικής αλυσίδας. Δημιουργώντας μια αγγελία, ή διατρέχοντας τις ήδη δημοσιευμένες, η πώληση ή ανεύρεση εξοπλισμού και υπηρεσιών, γίνεται γρηγορότερη και απλούστερη, χωρίς τη διαμεσολάβηση τρίτων.

Συμβάλλει ενεργά στην κυκλική οικονομία, την κλιματική ουδετερότητα και την εξοικονόμηση ενέργειας, ενώνοντας προμηθευτές, εταιρείες, επαγγελματίες,, επενδυτές, συνδέσμους, ιδρύματα, και κοινότητες από όλο τον κόσμο, σε ένα μέρος, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να μοιράζονται και να ανταλλάσσουν εξοπλισμό, τεχνολογία, έργα, ιδέες, διπλώματα ευρεσιτεχνίας, εμπειρία, υπηρεσίες κ.λπ., για ένα πιο βιώσιμο και πράσινο μέλλον!

Το Regreenit! είναι απλό στη χρήση, δωρεάν, εξειδικευμένο, προσβάσιμο σε όλους και από παντού, άμεσο και επεκτάσιμο.

Το Regreenit! έχει ενταχθεί και υποστηρίζεται από την Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (Θ.Ε.Α) του ΕΒΕΑ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις