Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Lunar Horizons του δημοφιλούς game Fortnite έρχεται για σας ταξιδέψει στο διάστημα

Οι παίκτες του Fortnite μπορούν τώρα να πάρουν το ρόλο αστροναυτών και να συμμετέχουν σε μια διαστημική αποστολή στο νότιο πόλο της Σελήνης.

Ονειρευόσουν να πας μια μέρα στο φεγγάρι και να ζήσεις μια διαστημική αποστολή; Το Fortnite επιστρέφει με το νέο Lunar Horizons game για να σε ταξιδέψει σε μια διαστημική αποστολή στο μελλοντικό 2026.

Πιο συγκεκριμένα, η NASA επιστρέφει στο φεγγάρι με το Artemis 3, προγραμματίζοντας να φτάσει στο σεληνιακό νότιο πόλο το 2026 με επανδρωμένη αποστολή.
Οι παίκτες του δημοφιλούς βίντεο game Fortnite μπορούν τώρα να πάρουν το ρόλο αστροναυτών σε μια νέα προσομοίωση που έχει κατασκευαστεί από την εταιρεία, επικεντρώνοντας στη συλλογή νερού και Ήλιου-3 για την κατασκευή μιας μόνιμης σεληνιακής βάσης της ESA στη σελήνη.

Το “Lunar Horizons” είναι μια συναρπαστική παρουσίαση μιας μελλοντικής αποστολής στο νότιο πόλο της Σελήνης, σε τρισδιάστατο περιβάλλον. Καθήκον σας ως παίκτη είναι να συλλέξετε πόρους για να δημιουργήσετε το σεληνιακό βιότοπο Hassell, εξερευνώντας τις εκπληκτικές δυνατότητες της διαστημικής ανάπτυξης, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση.

Η ομάδα του Fortnite συνεργάστηκε στενά με τη διεθνή εταιρεία αρχιτεκτονικής Hassell και την ESA, και μαζί με δύο ακόμα συνεργαζόμενους οργανισμούς δημιούργησαν ψηφιακά μοντέλα CAD του μελλοντικού σεληνιακού τοπίου και διαφόρων οχημάτων και άλλων υλικών και κατασκευών που θα χρησιμοποιηθούν. Αυτά τα μοντέλα ενσωματώθηκαν στο Unreal Editor for Fortnite (UEFN), δημιουργώντας μια δυναμική και εκπαιδευτική εμπειρία για τους παίκτες μέσα από το “Lunar Horizons”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις