Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Car ‘n Motion: Μια ελληνική TravelTech σε 14 Ευρωπαϊκές χώρες 

Η Car ‘n Motion αλλάζει την ενοικίαση αυτοκινήτου προσφέροντας μια εμπειρία χωρίς ρίσκο και με peace of mind προϊόντα και υπηρεσίες.

Η Car ‘n Motion, μια 100% ελληνική εταιρεία με τεχνολογικό DNA, έχοντας επενδύσει με συνέπεια κατά την τελευταία δεκαετία στην αγορά της μετακίνησης και του τουρισμού, σχεδιάζει και αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες για τον σύγχρονο ταξιδιώτη που δεν θέλει δεσμεύσεις, ρίσκο και εκπλήξεις στις μετακινήσεις του. Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες 24/7 μέσα από την πλατφόρμα www.carnmotion.com αλλά και το αντίστοιχο APP σε Android & iOS.

Ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική κάρτα και χωρίς εγγυήσεις!

Η Car ‘n Motion απευθύνεται στην αγορά της ενοικίασης αυτοκινήτου, εισάγοντας μια μοναδική προσέγγιση στο car rental. Κι αυτό, καθώς καινοτομεί μέσω ενός μοναδικά τοποθετημένου προϊόντος, αφού ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να νοικιάσει το αυτοκίνητο της επιλογής του δίχως την χρήση πιστωτικής κάρτας, χωρίς την καταβολή εγγύησης, και πάντα με μικτή ασφάλεια και με μηδενική απαλλαγή. Κατ’ αυτό τον τρόπο εξαλείφεται πλήρως από
την διαδικασία ενοικίασης το άγχος της εγγύησης και των ζημιών στο όχημα. Παράλληλα, η Car ‘n Motion προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στην διαδικασία της ενοικίασης, αφού χάρη στο προϊόν “Super Cover”, καλύπτει ακόμα και ζημιές που «παραδοσιακά» δεν κάλυπτε κάποια από τις «κλασικές» ασφάλειες, όπως λ.χ. ελαστικά και κλειδαριές.

Τα τελευταία χρόνια, η Ελληνική και η Κυπριακή αγορά αγκάλιασαν το προϊόν και η εταιρεία ξεπέρασε τους 25.000 πελάτες με μια εντυπωσιακή πιστότητα πελατών που αγγίζει το 94%! (έρευνα αγοράς της Alternative). Έτσι, η εταιρεία έβαλε πλώρη και για την ευρωπαϊκή αγορά με παρουσία σήμερα σε 14 ευρωπαϊκές χώρες ενώ το πλάνο περιλαμβάνει ακόμα 6 ευρωπαϊκές χώρες μέχρι το τέλος του έτους. Τελευταία παρουσία μόλις πριν λίγες ημέρες στο Ηνωμένο Βασίλειο με δυνατότητα ενοικίασης σε 17 σημεία όπου ο πελάτης με το voucher της Car ‘n Motion θα παραλάβει το αυτοκίνητό του μόνο με το δίπλωμά του και το διαβατήριό του!

Διεθνείς συνεργασίες με τα κορυφαία brands της αγοράς!

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό στοιχείο έγκειται στο γεγονός ότι μέσα από την πλατφόρμα της Car ‘n motion, η μοναδική υπηρεσία ενοικιάσης αυτοκινήτου είναι διαθέσιμη και σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες ενοικίασης στον κόσμο, όπως λ.χ. οι Avis, Budget, Enterprise, National, Alamo, Europcar, Sixt, Goldcar, Wheego. Κατ’ αυτό τον τρόπο, ο πελάτης της Car ‘n Motion μπορεί να κλείσει το αυτοκίνητο της επιλογής του απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες εταιρειών με το μοναδικό προϊόν της Car ‘n Motion.

Η Car ‘n Motion, επιδιώκοντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ευελιξία και τον προγραμματισμό των μετακινήσεων των πελατών της, λανσάρισε για την φετινή σεζόν το προϊόν BOOK NOW – PAY LATER. Ο πελάτης, έτσι, έχει τη δυνατότητα να κάνει την κράτησή του για την καλοκαιρινή περίοδο και να δεσμεύσει το αυτοκίνητο της επιλογής του, είτε προκαταβάλοντας ΜΟΝΟ το 10% της αξίας της κράτησης είτε προπληρώνοντας με μια πολύ σημαντική έκπτωση όλο το ποσό. Το σημαντικό είναι ότι ακόμα και αν ο πελάτης ακυρώσει την κράτησή του, θα λάβει πίσω όλο το ποσό που έχει καταβάλει. Το προϊόν BOOK NOW – PAY LATER είναι διαθέσιμο για όλες τις χώρες και τα Brands που έχει πλέον διαθεσιμότητα η πλατφόρμα της Car ‘n Motion στην Ευρώπη.

Όμως, η διαφορετικότητα της συνολικότερης προσέγγισης της Car ‘n Motion να μετατρέψει την ενοικίαση οχήματος σε μια εξόχως απλή διαδικασία, δεν εξαντλείται στα προαναφερθέντα, καθώς με τον ιδιόκτητο στόλο της προσφέρει και τη μοναδική υπηρεσία RENTAL VALET SERVICE όχι μόνο από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά και σε εκατοντάδες ακόμη σημεία εξυπηρέτησης (λ.χ. σταθμοί Μετρό, ξενοδοχεία, λιμάνια κ.ά.) σε ολόκληρη την Αττική και τον Πειραιά. Αποτέλεσμα; Ο δυνητικός πελάτης δεν χρειάζεται να απευθυνθεί σε κάποιο γραφείο αντιμετωπίζοντας χρονοβόρες αλλά και εξοδοβόρες διαδικασίες, αφού ολόκληρη η διαδικασία στην Car ‘n Motion διεκπεραιώνεται online από το τμήμα κρατήσεων της εταιρείας και στην συνέχεια ο οδηγός της εταιρείας παραδίδει / παραλαμβάνει το αυτοκίνητο στον χώρο που έχει επιλέξει ο πελάτης σε λιγότερο από 1 λεπτό. Τι απαιτείται; Μόλις μια ηλεκτρονική υπογραφή στο κινητό!

Η εταιρεία ετοιμάζεται να επεκτείνει την υπηρεσία RENTAL VALET SERVICE και σε άλλες ελληνικές πόλεις. Ήδη η Car ‘n Motion διαθέτει την υπηρεσία στην πόλη της Θεσσαλονίκης με μεγάλη αύξηση των πελατών της καθημερινά. Με επίκεντρο την τεχνολογία και τον πελάτη, η Car ‘n motion ετοιμάζει για το Φθινόπωρο του 2024 μια σειρά από νέα προϊόντα όπως τα Roadtrips και τα Long Weekends τόσο στην Ελλάδα όσο και στις περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις, όπου οι πελάτες θα μπορούν να ζήσουν συνδυαστικές εμπειρίες μετακίνησης – διαμονής και δραστηριότητας, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, την ευκολία και την ποιότητα!

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο Startupper MAG #48

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις