Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Rakuten Viber επιστρέφει στη Formula E

Η εταιρεία ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με την ομάδα ERT Formula E

Η Rakuten Viber, παγκόσμιος ηγέτης στην ιδιωτική και ασφαλή επικοινωνία μέσω μηνυμάτων και κλήσεων, ανακοίνωσε την επιστροφή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ABB FIA Formula E μέσω μιας νέας συνεργασίας με την ομάδα ERT Formula E.

Αυτή η συναρπαστική συνεργασία θα φέρει στο Viber το αποκλειστικό  The ERT Bot , προσφέροντας στους φίλους μια μοναδική εμπειρία από τα παρασκήνια. Το ERT Bot θα παρέχει στους λάτρεις της Formula E αποκλειστικό περιεχόμενο, συναρπαστικούς διαγωνισμούς και προσφορές με εκπτώσεις από συνεργάτες.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα  συνεργαστούμε με την Ομάδα ERT Formula E, σηματοδοτώντας την επιστροφή της Rakuten Viber στο συναρπαστικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ABB FIA Formula E,” δήλωσε η Zarena Kancheva, Global Growth Director της Rakuten Viber. “Αυτή η συνεργασία συμπίπτει τέλεια με τη δέσμευσή μας να συνδέουμε τους ανθρώπους με τα ενδιαφέροντά  τους, και είμαστε βέβαιοι ότι το ERT Bot στο Viber θα γίνει ένα επιτυχημένο κέντρο για τους φίλους της Formula E σε όλο τον κόσμο.”

Ο Russell O’Hagan, COO και Deputy Team Principal της Ομάδας ERT Formula E, πρόσθεσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποδεχόμαστε την Rakuten Viber στο ταξίδι μας ως συνεργάτη. Με την καινοτόμο προσέγγισή τους στην επικοινωνία, το ERT Bot στο Viber θα αποτελέσει μια φανταστική πλατφόρμα για να συνδεθούμε με τους οπαδούς σε βάθος και να μοιραστούμε το ταξίδι της ομάδας μας κατά τη διάρκεια της σεζόν.”

Ως μέρος της συνεργασίας, η Rakuten Viber και το ERT δημιούργησαν ένα πακέτο αυτοκόλλητων με τον πιλότο και την ομάδα στο επίκεντρο, το οποίο είναι διαθέσιμο για λήψη στην Aγορά Aυτοκόλλητων του Viber, επιτρέποντας στους φίλους του σπορ να εκφράσουν την υποστήριξή τους με έναν διασκεδαστικό και διαδραστικό τρόπο.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγο πριν από το πολυαναμενόμενο EPrix του Βερολίνου, κάνοντας την επιστροφή της Rakuten Viber στον κόσμο του αγώνα Formula E μια ιδιαίτερα συναρπαστική στιγμή.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις