Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Unlimit και Velmie ενώνουν τις δυνάμεις τους για να επιταχύνουν την ανάπτυξη του ευρωπαϊκού fintech 

Η συνεργασία θα επικεντρωθεί αρχικά στη στόχευση της ευρωπαϊκής αγοράς, με σχέδια επέκτασης και σε άλλες αγορές στο μέλλον.

Η ολοκληρωμένη σουίτα υπηρεσιών πληρωμών της Unlimit BaaS θα επιτρέψει στη Velmie να υποστηρίξει την έναρξη και την επέκταση εταιρειών fintech σε όλη την Ευρώπη.

Η Unlimit, κορυφαία παγκόσμια εταιρεία fintech, ανακοίνωσε τη συνεργασία της πλατφόρμας Banking as a Service (BaaS) με τον πάροχο λύσεων ψηφιακής τραπεζικής Velmie. Η συνεργασία συνδυάζει την πρωτοποριακή προσφορά BaaS της Unlimit με την πλατφόρμα της Velmie για να παρέχει στους χρήστες κλιμακούμενες οικονομικές λύσεις που ενισχύονται από το API Unlimit BaaS.

Οι πελάτες της Velmie θα μπορούν πλέον να πλοηγούνται στις κανονιστικές πολυπλοκότητες με ευκολία, αποκτώντας πρόσβαση σε μια σειρά λύσεων, συμπεριλαμβανομένων των ψηφιακών πληρωμών. Οι πελάτες θα επωφεληθούν από την προσαρμόσιμη πλατφόρμα της Unlimit και τις δυνατότητες ταχείας ενσωμάτωσης και θα είναι επίσης σε θέση να αποφύγουν το χρηματικό και χρονικό κόστος που σχετίζεται με την είσοδο σε νέες αγορές.

Η Ευρώπη έχει εδραιώσει εδώ και καιρό τη θέση της ως κόμβος χρηματοοικονομικής τεχνολογίας λόγω της θέσης της ως παγκόσμιου ηγέτη τόσο στην ανάπτυξη των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων όσο και των χρηματοπιστωτικών αγορών. Αποτελεί το 17% της παγκόσμιας σωρευτικής αποτίμησης του fintech (περίπου 2,26 τρισεκατομμύρια δολάρια), με την ευρωπαϊκή αγορά ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων του fintech να προβλέπεται να αυξηθεί κατά 3,66%.

Η συνεργασία θα επικεντρωθεί αρχικά στη στόχευση της ευρωπαϊκής αγοράς, με σχέδια επέκτασης και σε άλλες αγορές στο μέλλον.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις