Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

«GROW with SAP»: Νέα cloud πρόταση για τη δυναμική ανάπτυξη των επιχειρήσεων

Η υπηρεσία είναι πλέον διαθέσιμη σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα

Η SAP ανακοίνωσε ότι το GROW with SAP είναι πλέον διαθέσιμο σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. Το GROW with SAP είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων, υπηρεσιών υιοθέτησής του και επιτάχυνσης αυτής, υπηρεσιών εκπαίδευσης και πρόσβασης στη SAP κοινότητα, για εταιρείες οποιουδήποτε  μεγέθους, ώστε να υιοθετήσουν με επιτυχία το cloud ERP.

Το GROW with SAP περιλαμβάνει τη λύση SAP S/4HANA Cloud Public Edition, το ready-to-run cloud ERP που φέρνει τις τελευταίες βέλτιστες κλαδικές πρακτικές και καινοτομίες  για την:

  • Απλοποίηση των επιχειρησιακών εργασιών: καθώς διευκολύνει τις καθημερινές  εργασίες και επιταχύνει την λήψη αποφάσεων μέσω των ενσωματωμένων εργαλείων συνεργασίας και τεχνητής νοημοσύνης (AI) αλλά και των καινοτομιών που παραδίδονται με αδιάκοπο τρόπο αλλά και σε συντομότερο χρόνο.
  • Ανάπτυξη της επιχείρησής σας: με ένα πλήρες σε λειτουργικότητα ERP και έτοιμες προς χρήση βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές, ενώ παρέχεται ένα ολοκληρωμένο μοντέλο πρακτικών εργαλείων βιωσιμότητας για την παρακολούθηση και διαφάνεια περιβαλλοντικών, κοινωνικών και διακυβερνητικών (ESG) δεικτών.
  • Εξασφάλιση της επιτυχίας σας: καθώς σας προετοιμάζει  για το τι έπεται, ενώ ταυτόχρονα θωρακίζει την αξιοπιστία του συστήματός σας δίνοντάς σας πρόσβαση σε συνεχείς καινοτόμες τεχνολογίες αιχμής και ασφάλειας.

Το GROW with SAP δημιουργήθηκε και εξελίχθηκε μέσα  από τα 50 και πλέον  χρόνια εμπειρίας στις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές, τις οποίες φέρνει στις επιχειρήσεις, αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ). Το GROW with SAP είναι μια έτοιμη προς υιοθέτηση  λύση, εύκολη στη χρήση με σύντομο χρόνο υλοποίησης ,ακόμη και μέσα σε διάστημα τριάντα ημερών. Αυτό μπορεί με τη σειρά του να μειώσει το κόστος έως και 50%, ενώ η λύση συντηρείται και ενημερώνεται συνεχώς από την SAP.

Ως ολοκληρωμένη Software-as-a-Service (SaaS) πρόταση, το GROW with SAP περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, πρόσβαση στο SAP Community, που αποτελείται από χρήστες λογισμικού SAP, προγραμματιστές, συμβούλους, μέντορες ακόμη και την φοιτητική κοινότητα. Τα μέλη επεκτείνουν τις γνώσεις τους σχετικά με θέματα τεχνολογίας, αλληλοεπιδρούν, συνεργάζονται,  μοιράζονται ιδέες και εντρυφούν στα πεδία ενασχόλησής τους.

Επιπλέον, το GROW with SAP περιλαμβάνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε  εκπαιδεύσεις στην ιστοσελίδα SAP Learning με ρόλους και πόρους ανά επιχειρηματικό τομέα που είναι έτοιμοι να  βοηθήσουν τους χρήστες να δημιουργήσουν και να εξελίξουν τις δεξιότητές τους στο cloud. Μέσα από πληθώρα θεματικών και λύσεων, SAP εκπαιδευτικών κύκλων και προσφορών πιστοποίησης, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ότι ακριβώς καλύπτει τις δικές τους ανάγκες.

Το οικοσύστημα συνεργατών της SAP θα διαδραματίσει έναν ουσιαστικό ρόλο στην υιοθέτηση του GROW with SAP.

Όπως επεσήμανε ο Ανδρέας Ξηροκώστας – Διευθύνων Σύμβουλος της SAP Hellas, «Διαθέτουμε ένα πολύτιμο και εκτεταμένο οικοσύστημα που φέρει βαθιά γνώση και εμπειρία στα έργα υλοποίησης του Cloud ERP. Αυτό θα βοηθήσει τους πελάτες μας να αξιοποιήσουν στο έπακρο το GROW with SAP, διασφαλίζοντας μια ομαλή υλοποίηση, της υψηλότερης δυνατής απόδοσης και ποιότητας».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις