Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Meesho: Η startup ηλεκτρονικού εμπορίου συγκεντρώνει 275 εκατ. δολάρια

Η startup, η οποία έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι σήμερα, αποτιμήθηκε σε 4,9 δισεκατομμύρια δολάρια όταν άντλησε για τελευταία φορά κεφάλαια τον Σεπτέμβριο του 2021.

 

Η Meesho, μια startup ηλεκτρονικού εμπορίου, με έδρα την Ινδία με περίπου 150 εκατομμύρια χρήστες, εξασφάλισε 275 εκατομμύρια δολάρια σε νέο γύρο χρηματοδότησης.

Η νέα χρηματοδότηση αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου γύρου χρηματοδότησης που είναι πιθανό να περιλαμβάνει δευτερογενείς συναλλαγές και να φτάσει τα 500 εκατομμύρια δολάρια, δήλωσαν στο TechCrunch άτομα εξοικειωμένα με το θέμα.

Η startup με έδρα το Μπανγκαλόρ, η οποία διαχειρίζεται μια πλατφόρμα κοινωνικού εμπορίου, αποτιμάται σε περίπου 3,9 δισεκατομμύρια δολάρια στον γύρο, ανέφεραν οι πηγές, ζητώντας ανωνυμία καθώς οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται. Η startup, η οποία έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι σήμερα, αποτιμήθηκε σε 4,9 δισεκατομμύρια δολάρια όταν άντλησε για τελευταία φορά κεφάλαια τον Σεπτέμβριο του 2021.

Η Meesho είναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες νεοσύστατες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα. Είχε ρυθμό GMV άνω των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τους αναλυτές της Bernstein.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις