Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Πανεπιστήμιο Αθηνών συναντά για δεύτερη φορά την ελληνική επιχειρηματικότητα

Το δεύτερο κύκλο του στην Αθήνα ξεκινά από τον προσεχή Νοέμβρη το πρόγραμμα επιχειρηματικότητας «Η Επιχειρηματικότητα στην πράξη» από το εργαστήριο επενδυτικών εφαρμογών (ΕΠΕΦΑ) του Πανεπιστημίου Αθηνών, με την υποστήριξη των Industry Disruptors – Game Changers (ID – GC) της Λέσχης Επιχειρηματικότητας, αλλά και τη χορηγία κορυφαίων επιχειρήσεων της ελληνικής οικονομίας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που επιθυμούν να κατανοήσουν τα βασικά στοιχεία λειτουργίας μιας επιχείρησης πριν ξεκινήσουν μια επιχειρηματική δραστηριότητα.

Οι δυνητικοί επιχειρηματίες θα παρακολουθήσουν 115 εκπαιδευτικές ώρες στοχευμένης θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης από κορυφαίους ακαδημαϊκούς και έμπειρα στελέχη της αγοράς, με ένα συμβολικό κόστος εγγραφής 250 ευρώ. Το πιο καλό επιχειρηματικό πλάνο θα αξιολογηθεί από την επιστημονική επιτροπή του προγράμματος και θα βραβευτεί με χρηματικό έπαθλο.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα του προγράμματος, ενώ δίνονται τόσο μέσω του [email protected], όσο και από το τηλέφωνο 210 36 89 460.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις