Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ξεκινά ο τρίτος online διαγωνισμός Getbusy.gr

To Getbusy.gr, που απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους και να προετοιμαστούν κατάλληλα για την αγορά εργασίας, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά online διαγωνισμό γνώσεων για νέους ηλικίας 17-28 ετών.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν πλούσια δώρα, όπως οκτώ υποτροφίες σε προγράμματα Bachelor’s του DEREE, οκτώ υποτροφίες σε προγράμματα Master’s και MBA του ALBA, 300 πιστοποιήσεις ECDL Profile από την PEOPLECERT, 300 κωδικούς e-learning από τη Master AE για την εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων Η/Υ, 1 XBOX One, 1 Μicrosoft Surface Pro 3 καθώς και 20 ολοκληρωμένα προγράμματα αξιολόγησης και ενδυνάμωσης επαγγελματικών δεξιοτήτων από τη ManpowerGroup.

Ημερομηνία έναρξης του διαγωνισμού ορίζεται η 30η Σεπτεμβρίου 2015, ενώ ημερομηνία λήξης η 30η Νοεμβρίου 2015. Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο έτσι και τη φετινή χρονιά, οι υποψήφιοι θα διεκδικήσουν τις υποτροφίες του διαγωνισμού κατά τη διάρκεια των τελικών του διαγωνισμού (Getbusy Finals) οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν το Δεκέμβριο στους χώρους του ALBA.

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό μέσω σχετικής ιστοσελίδας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις