Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startupper MAG 50: To Σάββατο 22 Ιουνίου στα περίπτερα με τα Παραπολιτικά!

To Startupper MAG γιορτάζει τα 50 τεύχη και τα 5 χρόνια έκδοσης με ένα μεγάλο αφιέρωμα στο ελληνικό οικοσύστημα Startups!

Το Startupper MAG 50 κυκλοφορεί το Σάββατο 22 Ιουνίου, μαζί με τα Παραπολιτικά με ένα τεύχος αφιερωμένο στο ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας μια και με αφορμή τα 50 τεύχη του περιοδικού κάναμε μια αναδρομή στο παρελθόν, παρόν και μέλλον του οικοσυστήματος.

Στο εξώφυλλό μας ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Σουζάνα Θεοδωρίδου σε μια μεγάλη συνέντευξη μας μιλάνε για τα μονοπάτια της προσωπικής ανάπτυξης, της καινοτομίας αλλά και της επιχειρηματικότητας.

Οι ελληνικές τεχνολογικές εταιρείες – Μονόκεροι
Οι εταιρείες από τον χώρο των Startups που φτάνουν σε αξία το 1 δισεκατομμύριο δολάρια είναι «σπάνιο είδος» σε παγκόσμιο επίπεδο. Παρόλα αυτά η Ελλάδα έχει να επιδείξει αρκετές εταιρείες παγκόσμιου βεληνεκούς με αυτή την αξία ή να είναι κοντά στο να την αποκτήσουν.

Οι μεγαλύτερες χρηματοδοτήσεις ελληνικών Startups
Σας παρουσιάζουμε τις μεγαλύτερες χρηματοδοτήσεις των ελληνικών Startups σε βάθος χρόνου. Πρόκειται για ορόσημα τόσο για τις ίδιες τις εταιρείες όσο και για το ελληνικό οικοσύστημα.

Οι πιο σημαντικές εξαγορές ελληνικών Startups
Τα Exits, ή αλλιώς εξαγορές Startups από μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες είναι αυτές που βάζουν το κάθε οικοσύστημα στο «ραντάρ» της παγκόσμιας επενδυτικής αγοράς ανεβάζοντας το επίπεδο αξιοπιστίας και ωριμότητας. Τα τελευταία χρόνια μεγάλες εταιρείες όπως η Samsung, Meta, Dell, Intel, HPE κ.α. έχουν εξαγοράσει ελληνικές Startups.

Τέλος, μη χάσετε την αποκλειστική συνέντευξη με τον Γιάννη Τσακίρη, Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, για το παρόν και το μέλλον της ευρωπαϊκής και ελληνικής τεχνολογικής σκηνής αλλά και τον Μάρκο Βερέμη για το πώς θα πρέπει να αναπτυχθεί το ελληνικό οικοσύστημα και σε ποιους τομείς.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις