Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Παρατήρησης της Γης από το Διάστημα”

Με μια εκδήλωση στην οποία θα συμμετέχουν εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο των διαστημικών τεχνολογιών και η οποία θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου από τις 14:00 έως και τις 18:00 μ.μ. στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 70, Καλλιθέα), πρόκειται να εκκινήσει το εβδομαδιαίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα την “Παρατήρηση της Γης από το Διάστημα”, που απευθύνεται σε μαθητές, νέους ερευνητές και  επαγγελματίες.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο πρωτοπόρος ερευνητής και παγκοσμίου φήμης ακαδημαϊκός επιστήμονας Δρ. Σταμάτιος Κριμιζής, ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του ΕΑΑ, καθ. Κανάρης Τσίγκανος, ο Καθηγητής Φυσική Διαστήματος του ΕΚΠΑ Ιωάννης Δαγκλής, η Λέκτορας της Διδακτικής της Γεωγραφίας και των Επιστημών της Γης του ΕΚΠΑ Αποστολία Γαλάνη, καθώς επίσης και ο Ερευνητικός Σύμβουλος της ESA, Chris Stewart.

Σημειώνεται πως το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διοργανώνουν το si-Cluster, υπό το συντονισμό του Corallia και της ΕΒΙΔΙΤΕ, αλλά και το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, με την υποστήριξη της ESA και της Terra Spatium και χορηγούς τους MyMarket, Lancom, Planetek Hellas.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις