ΒΕΑ και ΣΕΓΕ ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Η πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος, Λίνα Τσαλταμπάση, επισκέφθηκε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας

Newsroom
1'

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας (ΒΕΑ) επισκέφθηκε η πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (ΣΕΓΕ), Λίνα Τσαλταμπάση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η θεματολογία της συνάντησης κινήθηκε γύρω από τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, τη στήριξη της γυναίκας επιχειρηματία, τις αναγκαίες τομές και αλλαγές που πρέπει να προωθηθούν και το νομικό πλαίσιο το οποίο θα στηρίξει την ισότητα των φύλων στην εργασία και την άρση των στερεοτύπων απέναντι στη γυναίκα εργαζόμενη και επιχειρηματία.

Παράλληλα, συμφωνήθηκαν οι από κοινού δράσεις και εκδηλώσεις του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας με τον ΣΕΓΕ για την ενημέρωση των γυναικών, προς ένα νέο, καινοτόμο οικοσύστημα για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Την κ. Τσαλταμπάση, τη Β’ αντιπρόεδρο, Χρυσούλα Κονιάκου, τη γγ, Φελίνα Καζάκου, και την υπεύθυνη Επικοινωνίας, Χριστίνα Σαμαρά υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Παύλος Ραβάνης, ο Α’ αντιπρόεδρος, Κώστας Δαμίγος, ο γγ, Γιάννης Μάνος και από την επιτροπή του Τομέα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου οι Έφη Παύλου, Ελισάβετ Φραγκουλάκη, Ένη Φωτέλλη και ο σύμβουλος Επικοινωνίας, Γιώργος Παπατριανταφύλλου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.