“Ομάδα Αλήθειας”: Γιορτάζει 13 χρόνια παρουσίας, με μια εκδήλωση έκπληξη

Η ανοιχτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Ιουνίου, στις 20:00, στην αίθουσα VIP του κεντρικού ΟΑΚΑ

Newsroom
1'
Δεκατρία χρόνια από την ίδρυσή της γιορτάζει φέτος η «Ομάδα Αλήθειας», ο ειδησεογραφικός οργανισμός με έμφαση στα social media. Η ανοιχτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Ιουνίου, στις 20:00, στην αίθουσα VIP του κεντρικού ΟΑΚΑ (Λεωφόρος Ολυμπιονίκου Σπύρου Λούη 1, Πύλη Α, Κεντρικό Ολυμπιακό Στάδιο).

Πρόκειται για μια ανοιχτή πρόσκληση προς όλους όσοι έχουν σταθεί στο πλευρό της «Ομάδας Αλήθειας» όλα αυτά τα χρόνια. Η είσοδος είναι ελεύθερη και δεν απαιτούνται προσκλήσεις.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι ιδρυτές της ομάδας, Κώστας Δογάνης και Κίμωνας Μπένος, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν πολιτικά και δημοσιογραφικά πρόσωπα με ενεργή παρουσία στον δημόσιο διάλογο, μεταξύ των οποίων ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης και ο δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.