Συνεργασία UBER – Disney για το Rogue One και στην Αθήνα

Η Uber σε συνεργασία με την Disney δίνει τη δυνατότητα σε χιλιάδες χρήστες ανά τον κόσμο να έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση σε exclusive video content από την ταινία “Rogue One: A Star Wars Story”.

Με την ενεργοποίηση της επιλογής “Rogue One” μέσα στην εφαρμογή από τις 12 Δεκεμβρίου έως και τις 18 Δεκεμβρίου 2016, οι “οπαδοί των Star Wars θα βλέπουν αυτόματα τα οχήματα της Uber να έχουν αντικατασταθεί από εικονικά διαστημόπλοια της ταινίας και επιπλέον θα παρακολουθούν βίντεο με αποκλειστικό περιεχόμενο από την ταινία”.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αθήνας με μία μεταμεσονύκτια παράσταση την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016, στις 00.01. Ειδικά στην πρεμιέρα, οι χρήστες Uber πατώντας το ειδικό κουμπί “Rogue One” στην εφαρμογή, θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν συλλεκτικά δώρα Star Wars επιλέγοντας ένα όχημα “Rogue One” για να τους μεταφέρει στον κινηματογράφο της επιλογής τους, από τις 22.30 – 02.30.

Καθ’ όλη την περίοδο προβολής της ταινίας “Rogue One: A Star Wars Story”, η Uber θα παρέχει σε νέους χρήστες της εφαρμογής της, δωρεάν μεταφορά έως 15 ευρώ στον κινηματογράφο της επιλογής τους με τον κωδικό ROGUEONEGR προκειμένου να απολαύσουν την νέα ταινία Star Wars.

Πως μπορείτε να συμμετάσχετε στην ενέργεια “ROGUE ONE: A STAR WARS STORY”:

1. Κατεβάστε την εφαρμογή της Uber στα αντίστοιχα app stores. Η εφαρμογή Uber είναι διαθέσιμη για λειτουργικά iOS, Android, Windows
2. Δημιουργήστε το λογαριασμό σας εισάγοντας μια κάρτα σε ισχύ (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη) ή PayPal.
3. Για την ενέργεια “ROGUE ONE: A STAR WARS STORY” επιλέξτε την επιλογή “ROGUEONE” ώστε να μπορείτε να μετακινηθείτε προς τον κινηματογράφο και να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα Star Wars.
4. Αν είστε νέος χρήστης της Uber έχετε την ευκαιρία να μετακινηθείτε δωρεάν προς τον κινηματογράφο καθ’ όλη τη διάρκεια της ταινίας, χρησιμοποιώντας τον κωδικό ROGUEONEGR.

Λεπτομέρειες για την προσφορά

–  Τα συλλεκτικά δώρα στα οχήματα “ROGUEONE” θα είναι περιορισμένα και η ζήτηση αναμένεται να είναι μεγάλη.
– Ο κωδικός ROGUEONEGR ισχύει μόνο για νέους χρήστες Uber και μόνο για τις υπηρεσίες uberX & RogueOne.
– Ο κωδικός ROGUEONEGR ισχύει για μια μόνο μετακίνηση έως 15€ στις υπηρεσίες uberX & RogueOne.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις