Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Marketing Greece “κλείνει” ξαπλώστρα μέσω της εφαρμογής Plazz!

Η Marketing Greece έχοντας θέσει ως βασικό της πυλώνα την αξιοποίηση του digital περιβάλλοντος και προωθώντας τη σύμπραξη εταιρειών και φορέων για την προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, καλωσορίζει στους υποστηρικτές της την ψηφιακή πλατφόρμα Plazz.

plazz _ Η εφαρμογή Plazz ενισχύει το τουριστικό προϊόν “Sun & Beach” και ενδυναμώνει την εμπειρία των επισκεπτών, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις του κοινού.

Ειδικότερα, μέσα από ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε προκράτηση ξαπλώστρας σε δημοφιλείς οργανωμένες παραλίες στην Ελλάδα, αποκτώντας έτσι άμεση πρόσβαση σε παραλίες της Αθήνας, της Μυκόνου, της Κέρκυρας και άλλους προορισμούς της Ελλάδας, και εξασφαλίζοντας το δικό του “χώρο” χαλάρωσης και απόλαυσης του ελληνικού καλοκαιριού.

“Η Plazz είναι ένας νέος τρόπος για να κάνετε online κράτηση ξαπλώστρας από τον υπολογιστή σας, το κινητό ή το tablet σας, ώστε φθάνοντας στην παραλία το μόνο που θα σας απασχολεί είναι το πως θα απολαύσετε το υπέροχο καλοκαίρι μας”, δηλώνουν οι δημιουργοί της πλατφόρμας Λευτέρης Φαρμάκας και Μάνος Πατεράκης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις