Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Total λανσάρισε το TOTAL eWallet σε συνεργασία με την Worldline

Το TOTAL eWallet, λανσάρισε η γαλλική εταιρεία πετρελαιοειδών Total σε συνεργασία με την Worldline.

Το δικό της "ηλεκτρονικό πορτοφόλι" δημιούργησε η Total!
Το δικό της “ηλεκτρονικό πορτοφόλι” δημιούργησε η Total!

Η συγκεκριμένη λύση της Total που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Worldline, η οποία κατέχει ηγετικό ρόλο στους τομείς των πληρωμών και συναλλαγών στην Ευρώπη, αποτελεί μια απόλυτα ψηφιακή όσο και διασυνδεδεμένη λύση που θα επιτρέψει στους πελάτες να τροφοδοτούν με καύσιμα τα οχήματά τους, πληρώνοντας μέσω των κινητών τηλεφώνων τους μέσω ορισμένων και μόνο clicks.

Το TOTAL eWallet αναπτύχθηκε εξολοκλήρου ώστε να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών, ανεξαρτήτως εάν πρόκειται για ιδιώτες ή εταιρικούς πελάτες, των πρατηρίων καυσίμων της Total, συμβάλλοντας στην δημιουργία ενός πλήρως διασυνδεδεμένου πρατηρίου καυσίμων, απλοποιώντας και επιταχύνοντας ταυτόχρονα την συνολική εμπειρία που βιώνουν οι ίδιοι οι πελάτες.

Μάλιστα, οι τελευταίοι μέσω της νέας εφαρμογής, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το κατάλληλο καύσιμο από το smartphone τους, οι ίδιοι να ξεκλειδώσουν την αντλία και να αυτό-εξυπηρετηθούν, να πραγματοποιήσουν την διαδικασία γεμίσματος του οχήματός τους με καύσιμα με ιδιαίτερη ασφάλεια, να επιλέξουν τον τρόπο πληρωμής που τους εξυπηρετεί κ.ο.κ. Όλα αυτά, δίχως καν να χρειαστεί να εισέλθουν στους χώρους του καταστήματος!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις