Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Μέχρι τις 9/9 οι αιτήσεις για τον LDN-LAB accelerator του Facebook στο Λονδίνο

O επιταχυντής LDN_LAB του Facebook με έμφαση στις νέες τεχνολογίες δέχεται αιτήσεις μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 2018, ενώ το πρόγραμμα αρχίζει στα γραφεία του Facebook στο κεντρικό Λονδίνο στις αρχές Νοεμβρίου.

Το νέο πρόγραμμα του επιταχυντή θα επικεντρωθεί στο “Deep Tech for Good“, ανέφερε το Facebook σε δελτίο τύπου. Ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης θα ήθελε να δούμε εφαρμογές που θα λειτουργούν με «τεχνητή νοημοσύνη, ρομποτική, επαυξημένη πραγματικότητα, εικονική πραγματικότητα και αναγνώριση φωνής για την αντιμετώπιση μερικών από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του κόσμου».

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος διάρκειας 12 εβδομάδων, επτά επιλεγμένες Startups θα λάβουν καθοδήγηση και υποστήριξη από το ίδιο το Facebook και τους συνεργάτες του.

Σε αντίθεση με άλλους επιταχυντές, το Facebook δεν λαμβάνει μετοχές από τις επιλεγμένες νεοσύστατες εταιρείες και δεν προσφέρει επένδυση σε μετρητά.

Αυτή είναι η δεύτερη έκδοση  ου προγράμματος LDN_LAB, το οποίο ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους. Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις