Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πάνω από 1.000 άτομα στο πρώτο Startup Safary Athens

Με αρκετά sold-out events διοργανώθηκε το Startup Safary Athens το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Περισσότερα από 1.000 άτομα επισκέφθηκαν τους 16 χώρους που συμμετείχαν ανοίγοντας τις πόρτες τους σε ένα κοινό που αναζητά τρόπους να κάνει την ιδέα του πραγματικότητα.

Το πρόγραμμα περιείχε μεταξύ άλλων: mentoring sessions, εξειδικευμένα seminar για νομικά ζητήματα, 3d printing workshops, συμβουλές από fund managers & business angels, inspirational talks, wine tasting, b2b meetings, presentations και networking events.

Από τις εκδηλώσεις που ξεχώρισαν ήταν η ομιλία του Peter Economides στο Orange Grove με συμβουλές branding για startups, τα office hours της θερμοκοιτίδας επιχειρηματικότητας της Deutsche Telekom, Hub:raum με ελληνικές startup, η συνάντηση για την Καινοτομία στην Ψηφιακή Υγεία στο found.ation, το πλήρες πρόγραμμα που παρουσίασε το Τhe Egg, οι εκδηλώσεις του Corallia, η συμμετοχή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και η προβολή του ντοκιμαντέρ “Beyond Silicon Valley: Entrepreneurship in Transitioning Economies”.

To Startup Safary διοργανώνεται με επιτυχία στο Βερολίνο από το 2013 και η Αθήνα ήταν ο πρώτος διεθνής προορισμός. Μέσα στο 2015 ακολουθούν το Χονγκ-Κονγκ και η Κωνσταντινούπολη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις