Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Στις 12-14 Δεκεμβρίου το gi-Cluster Game Jam 2014

Οι μέρες για το gi-Cluster Game Jam 2014 (#giClusterGameJam) πλησιάζουν και οι Έλληνες game developers θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους σε μια πρόκληση-έκπληξη στις 12, 13 και 14 Δεκεμβρίου στο συνεργατικό χώρο του gi-Cluster στο α2-innohub, στο Μαρούσι.

Το gi-Cluster Game Jam 2014 απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες game developers, καθώς και σε όσους δραστηριοποιούνται ή συμμετέχουν στην ανάπτυξη παιχνιδιών και ψυχαγωγικού λογισμικού. Η δήλωση συμμετοχής γίνεται ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα http://gamejam.gi-cluster.gr έως την 1η Δεκεμβρίου 2014.

Το gi-Cluster Game Jam 2014 συγχρηματοδοτείται από Εθνικούς πόρους και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, μέσω του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς 2007-2013, στο πλαίσιο του έργου «Δημιουργία και Λειτουργία Δομής Διαχείρισης και Ανάπτυξης Συνεργατικού Σχηματισμού Τεχνολογιών Παιγνίων και Δημιουργικού Περιεχομένου» που υλοποιεί το Corallia ως Φορέας Αρωγός του gi-Cluster.

Ο διαγωνισμός υποστηρίζεται συνολικά από το Corallia, φορέα αρωγό του gi-Cluster, που θα παραχωρήσει στους μεγάλους νικητές τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμούν, να ενταχθούν στο πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης του gi-Cluster, όπου θα τους παραχωρηθεί γραφειακός χώρος (co-working space), mentoring από διακεκριμένα στελέχη των μελών του gi-Cluster, πρόσβαση σε εκπαιδεύσεις και δυνατότητα άμεσης δικτύωσης με το επιχειρηματικό οικοσύστημα του cluster.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις