Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πρώτος διαγωνισμός στο GiSeMi Hub των Τρικάλων με την υποστήριξη του Vodafone Business

Την Πέμπτη 18 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός καινοτομίας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας Trikala Innovation Challenge enabled by Vodafone Business με στόχο να αναδείξει τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες στις κατηγορίες Smart Cities, Internet of Things και Smart Farming, αντίστοιχα.

Ο Κόμβος Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Δήμου Τρικκαίων «GiSeMi HUB», αποτελεί μία κοινή πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων και της e-Trikala A.E., που σαν στόχο έχει την ανάδειξη νέων καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών, οι οποίες δίνουν λύσεις στις προκλήσεις και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες πόλεις.

Η φιλοξενία των επιχειρήσεων στο Κόμβο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας GiSeMi, θα διαρκεί δώδεκα μήνες και θα είναι ανταποδοτικού χαρακτήρα ως προς την πόλη. Οι εγκατεστημένες εντός του Κόμβου επιχειρήσεις θα έχουν την υποχρέωση να παρέχουν και να εφαρμόσουν δωρεάν στην πόλη τα προϊόντα-υπηρεσίες τους, τα οποία και θα βελτιώνουν τις καθημερινές λειτουργίες της πόλης ή/και θα ενισχύουν τη βιωσιμότητά της. Παράλληλα, οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν και να επιδεικνύουν στους δυνητικούς τους πελάτες τα αποτελέσματα από την εφαρμογή του προϊόντος/υπηρεσίας που έχουν αναπτύξει.

Η Vodafone Ελλάδας υποστηρίζει τον διαγωνισμό, συμμετέχοντας στις επιτροπές αξιολόγησης, ενώ θα παράσχει τόσο βραβεία στους τρεις νικητές όσο και συμβουλευτική υποστήριξη από την ομάδα Vodafone Smart Communities Agile προς τις ομάδες που θα συμμετάσχουν σε αυτόν.

Η προθεσμία για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019. Συμμετοχή στον διαγωνισμό μπορούν να δηλώσουν startups, φοιτητές ή απόφοιτοι πανεπιστημιακών ιδρυμάτων καθώς και ανεξάρτητες ομάδες από όλη την Ελλάδα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις