Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Glonatech: Συμμετέχει σε μεγάλη έκθεση νανοτεχνολογίας στην Ιαπωνία

H ΟΝΕΧ ανακοίνωσε τη συμμετοχή της θυγατρικής της εταιρείας Νανοτεχνολογίας GLONATECH στη NANOTECH 2015, τη διεθνή έκθεση για τις εξελίξεις στην επιστήμη της Νανοτεχνολογίας, που θα λάβει χώρα στις 28-30 Ιανουαρίου 2015, στο Τόκυο της Ιαπωνίας.

Η εταιρεία θα παρουσιάσει στους εκπροσώπους της Παγκόσμιας Βιομηχανίας τις εφαρμογές που έχει αναπτύξει με τη χρήση προηγμένων νανοϋλικών, σε τομείς όπως οι κατασκευές, τα πλαστικά, οι βαφές πλοίων και αεροσκαφών καθώς και η τρισδιάστατη εκτύπωση (3D printing).

Στο περίπτερο 5F-23 τα υψηλόβαθμα στελέχη της GLONATECH θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν καινοτόμες λύσεις μέσω των εφαρμογών που έχουν αναπτύξει, η οποίες βοηθούν τις βιομηχανίες διαφόρων κλάδων να ανακαλύψουν νέους ορίζοντες. Οι επισκέπτες του περιπτέρου θα μπορούν να βρουν πληροφορίες για το πλήθος των προηγμένων νανοϋλικών στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της GLONATECH, καθώς και για τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία, από την ανάπτυξη παραμετροποιημένων προϊόντων έως τη συμβουλευτική σε θέματα τεχνογνωσίας από την έμπειρη ερευνητική ομάδα της GLONATECH.

Η Έκθεση NANOTECH, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Ιαπωνία, αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση Νανοτεχνολογίας διεθνώς. Παράλληλα, η έκθεση λειτουργεί ως μία παγκόσμια πλατφόρμα που προάγει τις επιχειρηματικές συνεργασίες, τις κοινές ερευνητικές δράσεις και δίνει άλλη διάσταση στη χρήση της προηγμένης τεχνολογίας στη βιομηχανία, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο εκθέτες από περισσότερες από είκοσι χώρες από όλο τον κόσμο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις