Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Metabusiness: Πρώτη εκδήλωση και γνωριμία με τις υπηρεσίες της

H Metabusiness ΙΚΕ, μια νέα εταιρεία που στοχεύει τη διασύνδεση των Startups με μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και με τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, θα παρουσιάσει τις υπηρεσίες της σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο 13-14/12 στο CineMarian.

Η Metabusiness έχει στόχο να γεφυρώσει τις ανάγκες των εταιρειών με την καινοτομία των νεοσύστατων επιχειρήσεων προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες καινοτομίας οι οποίες θα αντιμετωπίσουν τις πραγματικές προκλήσεις των επιχειρήσεων.

Παράλληλα προσφέρεται ειδική υποστήριξη για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις, προσαρμόζοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στις τις ανάγκες των επιχειρήσεων και τη διασύνδεσή τους με το ευρύτερο οικοσύστημα καινοτομίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στην εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο CineMarian, Σισμάνη 16, 11743, Νέος Κόσμος, Αθήνα θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι επιχειρήσεων και Startups με στόχο μια πρώτη παρουσίαση των υπηρεσιών της Metabusiness αλλά και διασύνδεσης των συμμετεχόντων.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις