Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι ειδήσεις που “ξεχώρισαν” αυτήν την εβδομάδα

Άλλη μία εβδομάδα φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της και η ομάδα του Startupper.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τις ειδήσεις που “ξεχώρισαν” και διαβάστηκαν περισσότερο τις τελευταίες μέρες.

Αν, λοιπόν, “χάσατε” τις εξελίξεις γύρω από το Delivery.gr, δεν προλάβατε να μάθετε λεπτομέρειες για τις τελευταίες επενδύσεις του Uni.Fund ή τα νέα προϊόντα της N26 στην Ελλάδα, συνεχίστε να διαβάζετε!

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις της εβδομάδας

Delivery.gr – Όμιλος Μούχαλη: Το delivery ανεβαίνει επίπεδο!

Ο Νίκος Ιωάννου είναι ένας πρωτοστάτης της ελληνικής Startup σκηνής θα λέγαμε, μια και ξεκίνησε το 2006 το online delivery στην Πάτρα. Τότε δεν υπήρχαν καν οι εταιρείες-κολοσσοί στο food delivery σήμερα στην Ευρώπη, Delivery Hero και Deliveroo, ενώ και το e-food ξεκίνησε το 2011.

Διαβάστε περισσότερα: https://startupper.gr/deals/55243/delivery-gr-omilos-mouxali-delivery-anevainei-epipedo/

Τρεις νέες επενδύσεις συνολικού ύψους 1,35 εκατ. ευρώ από το Uni.Fund

Σε τρεις νέες επενδύσεις συνολικού ύψους 1,35 εκατ. ευρώ προχώρησε πρόσφατα το Uni.Fund. Πιο συγκεκριμένα, το fund επέλεξε να επενδύσει στην B2B Wave και στις εταιρείες-τεχνοβλαστούς QCELL και CYRUS.

Διαβάστε περισσότερα: https://startupper.gr/vipnews/55261/treis-nees-ependyseis-apo-to-unifund/

Αυτές είναι οι πιο καινοτόμες startup εταιρείες στον κλάδο των σούπερ μάρκετ

Με την τελετή απονομής των βραβείων RISE (RETAIL INNOVATIONS for SUSTAINABLE ECOSYSTEMS), έληξε χθες ο διαγωνισμός του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών, που αναζητούσε βιώσιμες καινοτομίες στον κλάδο των σούπερ μάρκετ και προμηθευτών FMCG.

Διαβάστε περισσότερα: https://startupper.gr/vipnews/55349/rise-oi-pio-kainotomes-startups-ston-xoro-ton-super-market/

NBG Business Seeds: Οι προτάσεις που “περνούν” στην Β’ φάση του διαγωνισμού

Η Επιτροπή Οργάνωσης του 10ου Διαγωνισμού «Καινοτομίας & Τεχνολογίας» της Εθνικής Τράπεζας ανακοίνωσε τις είκοσι προτάσεις που προκρίνονται στη Β’ Φάση του φετινού Διαγωνισμού.

Διαβάστε περισσότερα: https://startupper.gr/news/55322/nbg-business-seeds-oi-protaseis-pou-pernoun-stin-b-fasi/

Η Ν26 φέρνει τρία premium προϊόντα της στην Ελλάδα!

Η mobile τράπεζα N26 ενδυναμώνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά με το λανσάρισμα των premium προϊόντων της. Τρία νέα προϊόντα – το N26 You, το N26 Business You και το N26 Metal, είναι πλέον διαθέσιμα για τους Έλληνες πελάτες της εταιρείας, επιπλέον του δωρεάν λογαριασμού.

Διαβάστε περισσότερα: https://startupper.gr/vipnews/55363/n26-tria-premium-proionta-stin-ellada/

Στρατηγική συνεργασία 7ΑΜ και FUELICS στον τομέα των Έξυπνων Πόλεων

Η ροδίτικη 7ΑΜ (TRINITYVISION), εταιρεία παραγωγής λογισμικού τηλεματικής και εφαρμογών για Ράδιο Ταξί τουριστικών περιοχών, Tour Operators και Tour Agents, ανακοίνωσε τη στρατηγική συνεργασία της με την deep tech εταιρεία ανάπτυξης Ιnternet οf Τhings αισθητήρων FUELICS, τεχνολογικό spin-off του Εθνικού Κέντρου Ερευνών «Δημόκριτος».

Διαβάστε περισσότερα: https://startupper.gr/vipnews/55245/stratigiki-synergasia-7am-kai-fuelics/

Industry 4.0 NOW: Οι ομάδες που προκρίθηκαν στον τελικό του crowdhackathon

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 29, 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2019 ο 1ος μαραθώνιος καινοτομίας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της βιομηχανίας industry 4.0 NOW crowdhackathon, ο οποίος διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) με την υποστήριξη της εταιρείας τεχνολογίας και ψηφιακής καινοτομίας Crowdpolicy.

Διαβάστε περισσότερα: https://startupper.gr/vipnews/55301/industry-4-0-now-oi-omades-pou-prokrithikan-ston-teliko/

Elikonos 2: Επένδυση ύψους 5 εκατ. ευρώ στην Andromeda Seafood

To Elikonos 2 , το growth fund του Equifund, ανακοίνωσε την τέταρτη επένδυση του, ύψους 5 εκατ. ευρώ στην Andromeda Seafood S.L. Η Andromeda δραστηριοποιείται στον κλάδο της Μεσογειακής Ιχθυοκαλλιέργειας. Ιδρύθηκε το 1998 και σήμερα έχει καταφέρει να εξάγει τα προϊόντα της – τα οποία παράγει στην Ελλάδα και την Ισπανία – σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα: https://startupper.gr/vipnews/55180/elikonos-2-ependysi-5-ekat-euro-stin-andromeda-seafood/

Η Ford κατασκευάζει αυτοκίνητα με υπολείμματα καφέ από τα McDonald’s!

Ford και McDonalds ανακοίνωσαν μια… ανατρεπτική συνεργασία με στόχο την κατασκευή τμημάτων αυτοκινήτου από υπολείμματα καφέ! Πιο συγκεκριμένα, η αυτοκινητοβιομηχανία θα ξεκινήσει σύντομα να χρησιμοποιεί τις αποξηραμένες φλούδες των κόκκων καφέ που αφαιρούνται κατά τη διάρκεια του καβουρδίσματος, για τη δημιουργία εξωτερικών και εσωτερικών τμημάτων του αυτοκινήτου.

Διαβάστε περισσότερα: https://startupper.gr/vipnews/55327/i-ford-kataskeuazei-autokinita-me-kafe-mcdonalds/

Ξεπέρασε το “φράγμα” των 10 εκατ. χρηστών η Robinhood

Ξεπέρασε τους 10 εκατ. χρήστες η Robinhood, η χρηματιστηριακή startup της Silicon Valley. Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2013, έχει αναπτύξει ραγδαία την πελατειακή της βάση – από ένα 1 εκατ. το 2016, 6 εκατ. το 2018 σε πάνω από 10 σήμερα!

Διαβάστε περισσότερα: https://startupper.gr/vipnews/55361/xeperase-to-fragma-ton-10-ekat-xriston/

.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις