Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το DEVit Conference για έκτη χρονιά στη Θεσσαλονίκη

Το DEVit, το μεγαλύτερο συνέδριο για Web Developers στα Βαλκάνια επιστρέφει φέτος στη Θεσσαλονίκη, έχοντας για ομιλητές μια σειρά από κορυφαίους παγκοσμίως επαγγελματίες του χώρου. Στόχος του συνεδρίου είναι η μεταλαμπάδευση της γνώσης και της εμπειρίας των καλεσμένων ομιλητών. Πρόκειται για άτομα που έχουν συμβάλλει καθοριστικά στη διαμόρφωση των τεχνολογιών που κάνουν το σημερινό παγκόσμιο ιστό πραγματικότητα.

Η δράση του DEVit είναι και φέτος διήμερη. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 31 Μαΐου 2020 θα πραγματοποιηθούν τα full day workshops στο City College όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επεκτείνουν τις γνώσεις τους σε πρακτικό επίπεδο. Ενώ τη Δευτέρα 1 Ιουνίου, το Βασιλικό Θέατρο θα υποδεχθεί διεθνούς φήμης ομιλητές οι οποίοι θα μοιραστούν μαζί μας τις γνώσεις και εμπειρίες τους σε τεχνολογίες αιχμής.

Το DEVit αναδεικνύεται το μεγαλύτερο σημείο συνάντησης της κοινότητας των προγραμματιστών και τεχνολόγων της χώρας. Για άλλη μια φορά, προσκαλούνται developers όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά από ολόκληρη την Ευρώπη να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν τις ομιλίες και τα εργαστήρια του συνεδρίου, αξιοποιώντας μία μοναδική ευκαιρία δικτύωσης μεταξύ τους, αλλά και με τους συμμετέχοντες ομιλητές, συναδέλφους και χορηγούς.

Να σημειωθεί ότι το συνέδριο διοργανώνεται αποκλειστικά από την τοπική κοινότητα των developers, designers, marketers και φίλων της τεχνολογίας, η οποία ως ομαδική προσπάθεια αριθμεί ήδη περισσότερους από 30 εθελοντές.

Το DEVit 2020 σε περίληψη:

  •  Ημερομηνίες: 31 Μαΐου & 1 Ιουνίου 2020
  • Ομιλητές και Δομή: Ομιλητές, instructors, 2 ημέρες, παράλληλα workshops
  • Κατηγορίες Ομιλιών: FrontEnd, BackEnd, DevOps, Mobile
  • Τοποθεσία:
    Ομιλίες: Βασιλικό Θέατρο, Θεσσαλονίκη.
    Workshops: City College, Θεσσαλονίκη.
  •  Γλώσσα: Αγγλικά
  •  Εισιτήριο: Τιμή Blinds
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις