Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο Θάνος Γεραμάνης της Blueground στο “βήμα” του Startup Grind

Ο Θάνος Γεραμάνης, COO της Blueground, ανοίγει τα χαρτιά του σήμερα, Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου από το “βήμα” του Startup Grind στο Be Finnovative.

Όσοι βρεθούν στην εκδήλωση, θα ακούσουν την ιστορία μιας από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές Startups και τα σχέδια της για το μέλλον. Παράλληλα, θα μάθουν πως η Blueground κατάφερε να προσελκύσει επενδυτές με ένα business model που μπορεί να μην είναι άμεσα scalable καθώς δεν πρόκειται για αμιγώς software-based startup, αλλά παρ’ όλα αυτά απέδειξε ότι μπορεί να είναι πολύ πετυχημένο όταν έχει την κατάλληλη οργάνωση και εκτέλεση.

Η Blueground ξεχώρισε από πολύ νωρίς, μιας και ήταν νικήτρια στο τότε Hellenic Entrepreneurship Award (νυν Envolve) και ωφελήθηκε πολύ από την γενικότερη άνοδο της αγοράς διαμοιρασμού ακινήτων. Δεν είναι μόνο όμως ένα “AirBnB για μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής”. Η Blueground δίνει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους ενοικιαστές και παράλληλα ένα εξασφαλισμένο εισόδημα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που δεν έχουν το βάρος της καθημερινής σχεδόν διαχείρισης του ακινήτου όπως γίνεται στο AirBnB.

Αλέξανδρος Χατζηελευθερίου: “Η Blueground δημιουργεί την κατοικία του 21ου αιώνα”

Δεν ήταν όμως καλή μόνο η ιδέα. Η εκτέλεση της ήταν και είναι εξαιρετική, μιας και τα logistics πίσω από ένα operation που δεν αφορά μόνο ανάπτυξη λογισμικού, αλλά διαχείριση 3,500 ακινήτων σε 12 πόλεις ανά τον κόσμο. Όλα αυτά, κατάφεραν να φέρουν στη Blueground χρηματοδοτήσεις 78 εκατ. δολαρίων, συνεχή ανάπτυξη στα νούμερα των ακινήτων και των ενοικιαστών αλλά κυρίως, βιώσιμη ανάπτυξη και κερδοφορία.

Σημειώνεται ότι, βάσει όλων των παραπάνω, ο Αλέξανδρος Χατζηελευθερίου, CEO της Blueground, αναδείχθηκε Startupper της χρονιάς για το 2019, από το Startupper Mag.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις