Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ποιος αποκαλύπτει τα μυστικά της Fiat- Abarth για την εξηλεκτρισμένη κίνηση;

Με αφορμή την παρουσίαση των νέων Fiat 500 και Panda Hybrid, των δύο μοντέλων που εισάγουν την Ιταλική εταιρεία στην εποχή της εξηλεκτρισμένης κίνησης, ο επικεφαλής των Fiat και Abarth στην περιοχή ΕΜΕΑ, Luca Napolitano, σημειώνει τα σημεία που σηματοδοτούν την πορεία της μάρκας σε αυτή τη νέα εποχή.

Γιατί η Fiat μπαίνει τώρα στην αγορά της εξηλεκτρισμένης αυτοκίνησης και με αυτά τα μοντέλα;

“Ξεκινάμε σήμερα γιατί πλέον η Ευρωπαϊκή αγορά ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων έφτασε σε ένα σημαντικό όγκο πωλήσεων, ο οποίος το 2019 ξεπέρασε το 1εκ. μονάδες.Ξεκινάμε την πορεία μας στην υβριδική εποχή σε μια κατηγορία στην οποία κυριαρχούμε, την κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης, όπου πωλούμε κάθε χρόνο περίπου 350.000 μονάδες. Είναι η κατηγορία στην οποία διαθέτουμε το μεγαλύτερο στόλο και τη μεγαλύτερη πιστότητα από κάθε άλλη μάρκα.

Τα 500 και Panda καλύπτουν κάθε ανάγκη, το πρώτο εκείνων που αναζητούν ένα όμορφο και ξεχωριστό αυτοκίνητο και το δεύτερο όσους έχουν ως προτεραιότητα την πρακτικότητα. Τα 500 και Panda συμπληρώνουν το ένα το άλλο με ένα πραγματικά μοναδικό τρόπο. 

Η Fiat Chrysler λανσάρει αυτόνομα ταξί στην Κίνα με τη βοήθεια της AutoX

 Ποιοι οι λόγοι και τα πλεονεκτήματα αυτής της επιλογής;

“Όλες οι τεχνολογίες εξηλεκτρισμένης κίνησης, mild hybridplugin hybrid και η αμιγώς ηλεκτρική κίνηση, είναι διαθέσιμες στη φαρέτρα της FCA. Κάθε μία από αυτές τις τεχνολογίες είναι κατάλληλη για διαφορετικές ανάγκες και είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε κάθε κομμάτι της αγοράς.
Τώρα η 
Fiat ξεκινά το ταξίδι της σε αυτή τη νέα εποχή με ένα τρόπο που είναι απόλυτα ταιριαστός με τη φιλοσοφία της. Μια τεχνολογία απλή, αποδοτική και κυρίως προσιτή για όλους. Με πολύ μικρό κόστος η Fiat δίνει την ευκαιρία σε όλους να αποκτήσουν ένα υβριδικό αυτοκίνητο που προσφέρει τα ίδια οφέλη με πολύ μεγαλύτερα και ακριβότερα αυτοκίνητα. Τα οφέλη αυτά ανάλογα με την κάθε αγορά περιλαμβάνουν μειωμένους φόρους, μειωμένα ασφάλιστρα, ελεύθερη πρόσβαση στο κέντρο των πόλεων και φυσικά χαμηλότερη κατανάλωση και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων. Αν κανείς κάνει τους υπολογισμούς θα δει ότι σε πολλές περιπτώσεις ήδη με την ολοκλήρωση της πρώτης χρονιάς χρήσης, ο αγοραστής θα αποταμιεύει χρήματα από τη χρήση του υβριδικού του 500 ή Panda.”

Τι περιμένουμε στη συνέχεια από τη Fiat στο δρόμο για την ηλεκτροκίνηση;

“Η φετινή χρονιά θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη Fiat. Εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση για αρκετό χρονικό διάστημα και έχουμε μεγάλες προσδοκίες. Το επόμενο μεγάλο βήμα δεν είναι άλλο από την παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού 500, ενός εντελώς νέου αυτοκινήτου που θα αποκαλυφθεί στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο και θα παρουσιαστεί στα γενέθλια του θρυλικού μοντέλου, στις 4 Ιουλίου.”

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις