Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Starling επεκτείνεται στην Ευρώπη ξεκινώντας από την Ιρλανδία

Η αλήθεια είναι ότι η Starling έχει το "βλέμμα" της στην Ιρλανδία εδώ και καιρό.

Η Βρετανική ψηφιακή τράπεζα Starling σχεδιάζει να επεκταθεί στην Ευρώπη, λαμβάνοντας τραπεζική άδεια από την Ιρλανδία, όπως αποκάλυψε η CEO, Anne Boden.

Μιλώντας στο IBS Intelligence, η Boden δήλωσε ότι η τράπεζα εργάζεται για τη λήψη της σχετικής ιρλανδικής άδειας καθώς και ότι εξετάζει την πιθανότητα δημιουργίας ενός ευρωπαϊκού κέντρου στο Δουβλίνο.

Η αλήθεια είναι ότι η Starling έχει το “βλέμμα” της στην Ιρλανδία εδώ και καιρό. Από το 2019 είχε γραφτεί ότι η εταιρεία σχεδιάζει να “μπει” στη χώρα και ότι έχει κάνει αίτηση στην Κεντρική Τράπεζα της Ιρλανδίας, γι’ αυτό το σκοπό.

Διαβάστε ακόμη: Στο χρηματιστήριο έως το 2022 η Starling!

Τώρα, η Boden επιβεβαιώνει τις πληροφορίες και μάλιστα συμπληρώνει ότι η τράπεζα θέλει να επεκτείνει την παρουσία της και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες μόλις λάβει έγκριση από τις αρχές της Ιρλανδίας. Ωστόσο, αυτό πρόκειται να γίνει τα επόμενα χρόνια και όχι τους επόμενους μήνες. καταλήγει.

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται λίγες μέρες μετά τον τελευταίο γύρο χρηματοδότησής της εταιρείας, ο οποίος “έκλεισε” στις 60 εκατ. λίρες. Ο γύρος αυτός ανέβασε τη συνολική χρηματοδότηση της εταιρείας στις 323 εκατ. λίρες και ακολούθησε δύο γύρους 105 εκατ. λιρών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις