Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Doctoranytime: Δωρεάν υπηρεσία ιατρικών συμβουλών για τον κορωνοϊό

H πλατφόρμα εύρεσης ιατρών και διαγνωστικών κέντρων, Doctoranytime, κάνει ένα ακόμα βήμα για τη δημιουργία ενός ψηφιακού συστήματος υγείας μια και έχει λανσάρει εδώ και λίγο καιρό μια νέα υπηρεσία άμεσης επικοινωνίας με ιατρούς.

H ελληνική Startup, με παρουσία σε Ευρώπη και Μεξικό, ανάρτησε αγγελία στο LinkedIn όπου και ζητά ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων να στελεχώσουν το νέο τμήμα αξιολόγησης περισταστικών.

Αντιλαμβανόμαστε όλοι πόσο σημαντικό μπορεί να είναι ένα ψηφιακό κανάλι άμεσης επικοινωνίας με ιατρούς, υποστηρικτικό των κλασικών και επίσημων καναλιών, ειδικά αυτή τη περίοδο, αλλά και γενικά σε μια φάση ψηφιακού μετασχηματισμού των πάντων  και “επέλασης” του healthtech.

Η Ελευθερία Ζούρου, founder και CEO της DoctorAnytime ανέφερε σχετικά:

Επειδή η καθοδήγηση από ένα γιατρό σε αυτή τη φάση της εξέλιξης της πανδημίας είναι πολύτιμη και καθοριστική, το doctoranytime με βαθύ αίσθημα ευθύνης και χρησιμοποιώντας την καινούργια τεχνολογία του doctoranytime chat, δίνει τη δυνατότητα στους ασθενείς να μιλήσουν με γιατρό από το σπίτι τους. Η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν σε ο,τι αφορά τον κορωνοϊό. Το κόστος το επωμίζεται το doctoranytime που αναζητά να επανδρώσει την συγκεκριμένη ομάδα με πολλούς ακόμα γιατρούς“.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις