Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Revolut: Διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες τα κρυπτονομίσματα

Διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες, και αυτούς του απλού προγράμματος, είναι πλέον η λειτουργία Κρυπτονομισμάτων της Revolut, ενώ σύντομα θα γίνει επίσης διαθέσιμη σε όλους και η λειτουργία Χρυσού.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ενημέρωση προς τους πελάτες της, τα κρυπτονομίσματα προέκυψαν ως εναλλακτική λύση του πραγματικού χρήματος κατά τη διάρκεια της ποσοτικής χαλάρωσης και της υποτίμησης των νομισμάτων που ακολούθησαν μετά τη χρηματοπιστωτική κρίση του 2008. Αυτή τη στιγμή, λόγω της τρέχουσας οικονομικής αναταραχής, έχει αρχίσει ήδη να παρατηρείται η υλοποίηση δράσεων ποσοτικής χαλάρωσης και υποτίμησης νομισμάτων.

Γι’αυτό, αν και είχε προγραμματίσει να ανακοινώσει το “ξεκλείδωμα” της λειτουργίας των κρυπτονομισμάτων αργότερα φέτος, υπό το πρίσμα των πρόσφατων γεγονότων, αποφάσισε να δώσει από τώρα σε όλους τους πελάτες της την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα κρυπτονομίσματα.

Τιμολόγηση των κρυπτονομισμάτων στο απλό πρόγραμμα

Προς το παρόν, η Revolut θα κρατήσει ακριβώς την ίδια τιμολόγηση κρυπτονομισμάτων για τους πελάτες του απλού προγράμματος με αυτήν που ισχύει για τους χρήστες των προγραμμάτων Premium και Metal. Αυτό σημαίνει 1,5% πάγια χρέωση ανά χρηματιστηριακή συναλλαγή για τους χρήστες όλων των προγραμμάτων.

Τον Μάιο, η συγκεκριμένη πάγια χρέωση θα αυξηθεί στο 2,5% ανά χρηματιστηριακή συναλλαγή για όλους τους χρήστες του απλού προγράμματος (θα παραμείνει, όμως, αμετάβλητη για τους χρήστες του Premium και του Metal).

Τιμολόγηση του χρυσού στο απλό πρόγραμμα

Η τιμολόγηση του χρυσού για τους χρήστες του απλού προγράμματος θα συνεπάγεται μια πάγια χρέωση 1,50% ανά χρηματιστηριακή συναλλαγή, μόλις η λειτουργία καταστεί διαθέσιμη. (Οι χρήστες των προγραμμάτων Premium και Metal θα εξακολουθούν να διαπραγματεύονται χρυσό με πάγια χρέωση 0,25% ανά χρηματιστηριακή συναλλαγή.)

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις