Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Κάλεσμα αλληλεγγύης σε μικρούς παραγωγούς από τη Wise Greece

Η ΜΚΟ ανακοίνωσε μία σειρά δράσεων στις οποίες πρόκειται να προβεί άμεσα

H Wise Greece είναι μια ελληνική ΜΚΟ που αφενός προωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο τα οφέλη της Ελληνικής διατροφής και την ποιότητα των ελληνικών τροφίμων, και αφετέρου (μέσα από τις πωλήσεις τους) συγκεντρώνει κέρδη τα οποία “μετατρέπει” σε τρόφιμα για να τα διαθέσει σε παιδιά και ανθρώπους με μεγάλη ανάγκη.

Με αφορμή την πρωτοφανή κρίση που δημιουργεί η πανδημία του κορωνοϊού και αντιλαμβανόμενη την ανάγκη υποστήριξης που έχουν μερικοί άνθρωποι αυτή την περίοδο, η ομάδα της Wise Greece ανακοίνωσε μία σειρά δράσεων στις οποίες προβαίνει άμεσα:

  • Πραγματοποιεί ένα ανοιχτό κάλεσμα προς στους μικρούς παραγωγούς τροφίμων, ποτών, κρασιών και αναψυκτικών όλης της χώρας, που αυτή την περίοδο πλήττονται περισσότερο από κάθε άλλη χρονική στιγμή. Η Wise Greece επισπεύδει τις διαδικασίες ένταξης νέων παραγωγών στην “οικογένειά της” με στόχο να ενισχυθούν οι πωλήσεις των προϊόντων τους και να εξασφαλίσουν ένα βασικό επίπεδο βιωσιμότητας τους επόμενους δύσκολους μήνες που έρχονται.
  • Το κέρδος της Wise Greece από τις πωλήσεις των προϊόντων μετατρέπεται σε Δωρεές τροφίμων σε Συσσίτια, Κοινωνικά Παντοπωλεία και Δομές φιλοξενίας παιδιών ή ηλικιωμένων, τα οποία δυσκολεύονται ακόμα περισσότερο αυτή την περίοδο να εξασφαλίσουν τα βασικά τρόφιμα που χρειάζονται.
  • Δημιουργεί υπηρεσία delivery τροφίμων πρώτης ανάγκης, τα οποία παραδίδονται δωρεάν σε συνανθρώπους μας που δυσκολεύονται ή αποφεύγουν να μετακινηθούν εκτός σπιτιού για προμήθειες.
  • Δημιουργεί ένα υλικό που αποστέλλεται σε εβδομαδιαία βάση, με εύκολες συνταγές με λίγα υλικά, συμβουλές υγείας και διατροφής, ιδέες δημιουργικής απασχόλησης παιδιών κ.α. με στόχο να δοθεί έμπνευση σε όλους τους συνανθρώπους μας που μένουν σπίτι για το καλό όλων μας.

Περισσότερες πληροφορίες για τις πρωτοβουλίες μπορείτε να βρείτε στο www.wisegreece.com

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις