Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Douleutaras.gr δημιουργεί ψηφιακή βοηθό για τους επαγγελματίες τεχνίτες

Η“Μαίρη” αναμένεται να βελτιώσει κατακόρυφα το επίπεδο εξυπηρέτησης των νοικοκυριών.

Εν μέσω COVID-19, με όλο και μεγαλύτερο μέρος του κόσμου να στρέφεται στη χρήση ψηφιακών μέσων, το Douleutaras.gr δημιουργεί τη “Μαίρη”, μια “Ψηφιακή Βοηθό” που έχει στόχο να υποστηρίξει ακόμη καλύτερα τους επαγγελματίες τεχνίτες για το Σπίτι.

Η Μαίρη θα βοηθά τους επαγγελματίες ετοιμάζοντας για αυτούς το ημερήσιο και εβδομαδιαίο πρόγραμμά τους, υπενθυμίζοντας τις εργασίες που πρέπει να ολοκληρώσουν, καθώς και προτείνοντας τρόπους για να βελτιώσουν την απόδοσή τους.

Ο CEO και co-founder της εταιρείας, Ανδρέας Γραμμάτης, ανέφερε σχετικά:“Καθημερινά, αξιοποιούμε τις δυνατότητες που μας δίνει η τεχνολογία για να βελτιώνουμε τη συνολική εμπειρία του πελάτη, από την καταχώρηση ενός αιτήματος στην πλατφόρμα μας μέχρι την τελική του εξυπηρέτηση από τον επαγγελματία. Συνομιλώντας με τους συνεργάτες μας, εντοπίσαμε ότι το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι η αποτελεσματική διαχείριση των εργασιών τους, καθώς αρκετοί από αυτούς εργάζονται μόνοι, χωρίς κάποιο βοηθό. Έτσι, αποφασίσαμε να τους ενισχύσουμε, δημιουργώντας για αυτούς τη Μαίρη, μία ψηφιακή βοηθό η οποία βρίσκεται “δίπλα” τους 24 ώρες κάθε μέρα. Πρόκειται για μία παγκόσμια καινοτομία η οποία θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρουμε.”

Σημειώνεται ότι οι πάνω από 3.000 επαγγελματίες του δικτύου της πλατφόρμας καλύπτουν όλο το φάσμα υπηρεσιών για το σπίτι, όπως επείγουσες εργασίες (π.χ. υδραυλικός, ηλεκτρολόγος), τεχνικές εργασίες (π.χ. βάψιμο σπιτιού, κουφώματα, τέντες), ανακαίνιση σπιτιού, μετακόμιση, καθαρισμό σπιτιού. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι από τις 10 Μαρτίου που ξεκίνησαν τα περιοριστικά μέτρα λόγω COVID-19, η πλατφόρμα έχει λάβει περισσότερα από 13.000 αιτήματα εργασιών από κατοίκους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις