Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

emea live: Σήμερα με καλεσμένο τον Δημήτρη Λυκούρη

O Δημήτρης Λυκούρης είναι συνιδρυτής της Startup εταιρείας Stoferno.gr

Κάθε μεσημέρι, στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, σας δίνει ραντεβού μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook, για μια ζωντανή εκπομπή σχολιασμού της επικαιρότητας.

Μέσα σε περίπου 40 λεπτά, αναλύονται οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας, αυτές που μας έκαναν εντύπωση και όσες πιστεύουμε ότι χρειάζονται λίγη περισσότερη συζήτηση από όση επιτρέπει η καθημερινή ροή των γεγονότων.

Στην διαδικτυακή μας δημοσιογραφική παρέα, κάθε μέρα θα υπάρχει και ένας καλεσμένος, ο οποίος προέρχεται και από διαφορετικό επιχειρηματικό κλάδο κάθε φορά, με τον οποίο συζητάμε τις επιπτώσεις της πανδημίας, τα πλάνα για την επόμενη  μέρα και μαζί σχολιάζουμε την επικαιρότητα.

Σήμερα καλεσμένος στο emea live θα είναι ο συνιδριτής της Startup εταιρείας stoferno.gr, Δημήτρης Λυκούρης. Ένα διαφορετικό, ζωντανό «δελτίο ειδήσεων» με άποψη, από την συντακτική ομάδα της emea.media.

emea.live

Την εκπομπή συντονίζει ο Γιάννης Διονάτος, επικεφαλής της emea.media και εκδότης των emea, Startupper.gr, westart.gr, Startupper Mag και εδώ και χρόνια οικονομικός και επιχειρηματικός ρεπόρτερ.

Μαζί του βρίσκονται, ο Γιώργος Κουρκουτάς, αρχισυντάκτης του Startupper.gr, σύμβουλος ύλης της emeamedia και του Startupper Mag, με δεκαετίες εμπειρίας στο χώρο της τεχνολογίας και των startups και ο Ηλίας Κούκουτσας, αρχισυντάκτης του emea.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις