Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η SEAT εξετάζει 15.000 υπαλλήλους της πριν επιστρέψουν στα πόστα τους

Η SEAT θα διενεργήσει τεστ για τον κορωνοϊό στους 15.000 υπαλλήλους της προκειμένου να διασφαλίσει την υγεία και την ασφάλεια τους, πριν αυτοί επιστρέψουν κανονικά στην εργασία τους.

Η ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσισε να ξεκινήσει σταδιακά τη δραστηριότητα της στις 27 Απριλίου και στα πλαίσια των μέτρων υγείας και ασφάλειας, συμφώνησε με τους εκπροσώπους των συνδικάτων να διενεργήσει τα συγκεκριμένα τεστ για τον έλεγχο του ιού SARS-CoV-2. Τα διαγνωστικά τεστ είναι τα πιο αξιόπιστα για να ανιχνεύσουν εάν το άτομο που εξετάστηκε έχει προσβληθεί από τον ιό COVID-19.

Η SEAT είναι η πρώτη εταιρεία στην Ισπανία που διενεργεί αυτά τα τεστ. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιούνται περισσότερα από 3.000 τεστ σε εβδομαδιαία βάση στους εργαζόμενους παραγωγής, καθώς και άλλους επαγγελματίες της εταιρείας.

Ο πρόεδρος της SEAT, Carsten Isensee  διαβεβαίωσε ότι “τώρα που έχει ξεπεραστεί η πιο δύσκολη φάση του COVID-19, αντιμετωπίζουμε το πρώτο στάδιο της επιστροφής στην κανονικότητα χωρίς να ‘ρίξουμε’ τις άμυνές μας. Είναι σημαντικό να εφαρμόζουμε αυστηρά μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι η επιστροφή μας στην εργασία πραγματοποιείται με πλήρη ασφάλεια. Με την απόφαση της να επενδύσει στο πρόγραμμα αυτό, η SEAT βοηθά επίσης τις υγειονομικές αρχές να κατανοήσουν την έκταση της πανδημίας”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις