Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Gizelis Robotics: Νέα ρομποτικά προϊόντα για τους κλάδους της βιομηχανίας και της υγείας

Τα προϊόντα θα αφορούν κλάδους που βρίσκονται στο σταυροδρόμι της νέας εποχής του Industry 4.0.

Παρά την πανδημία και τους περιορισμούς, η ομάδα της Gizelis Robotics συνέχισε τις εργασίες και την ανάπτυξη νέων, καινοτόμων προϊόντων.

Σύντομα θα παρουσιαστούν στην Ελληνική αγορά προϊόντα που έρχονται να απαντήσουν με κάθετο και συγκεκριμένο τρόπο στις καθημερινές ανάγκες των βιομηχανιών, εταιριών εφοδιαστικής αλυσίδας, ταχυμεταφορών, τροφίμων & ποτών, ζυθοποιιών, χημικών και ευρύτερου κατασκευαστικού κλάδου (Manufacturing) κ.α., που βρίσκονται ήδη στο σταυροδρόμι της νέας εποχής του Industry 4.0. και παράγουν προϊόντα για την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η σειρά νέων προϊόντων που προέρχεται συνδυαστικά από στρατηγικές συνεργασίες με διεθνείς οίκους του εξωτερικού και της εγχώριας ζήτησης εταιρειών παραγωγής προϊόντων, αποτελείται τόσο από συστήματα με ρομποτικούς βραχίονες και αρπάγες, πάντα με την σφραγίδα της μοναδικής σχεδίασης του τμήματος R&D, όσο και από κελιά παλετοποίησης διαφορετικής χρήσης προϊόντων και αναγκών, 3D machining, συγκόλλησης κτλ. Αίσθηση αναμένεται να δημιουργήσουν και τα νέα ρομποτικά προϊόντα με αυτόνομα συνεργατικά ή ανθρωπόμορφα ρομπότ που θα αφορούν στον κλάδο Υγείας.

Σημειώνεται ότι η Gizelis Robotics παρέχει τόσο μοναδικές και κατ’ απαίτηση ρομποτικές λύσεις όσο και συνδυαστικές λύσεις ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης στην Ελληνική βιομηχανία και αγορές του εξωτερικού.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις