Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

emea live: Σήμερα με καλεσμένο τον Περικλή Γαλανάκη και τη Νίκη Κωνσταντίνου

Την εκπομπή θα συντονίσει ο Γιάννης Διονάτος, επικεφαλής της emea.media

Κάθε μεσημέρι, στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, σας δίνει ραντεβού μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook, για μια ζωντανή εκπομπή σχολιασμού της επικαιρότητας.

Μέσα σε περίπου 40 λεπτά, αναλύονται οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας, αυτές που μας έκαναν εντύπωση και όσες πιστεύουμε ότι χρειάζονται λίγη περισσότερη συζήτηση από όση επιτρέπει η καθημερινή ροή των γεγονότων.

Στην διαδικτυακή μας δημοσιογραφική παρέα, κάθε μέρα υπάρχει και ένας καλεσμένος, ο οποίος προέρχεται και από διαφορετικό επιχειρηματικό κλάδο κάθε φορά, με τον οποίο συζητάμε τις επιπτώσεις της πανδημίας, τα πλάνα για την επόμενη μέρα και μαζί σχολιάζουμε την επικαιρότητα.

Σήμερα, καλεσμένος θα είναι ο Περικλής Γαλανάκης, συνιδρυτής και CEO της Mojools και η Νίκη Κωνσταντίνου, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστημάτων Εστίασης. Μεταξύ άλλων θεμάτων που θα συζητηθούν,  η Νίκη Κωνσταντίνου θα αναφερθεί σε στοιχεία (ανά κατηγορία και περιοχή) για 35.000 καταστήματα στην Ελλάδα.

Την εκπομπή θα συντονίσει ο Γιάννης Διονάτος, επικεφαλής της emea.media και εκδότης των emea, Startupper.grwestart.grStartupper Mag και εδώ και χρόνια οικονομικός και επιχειρηματικός ρεπόρτερ.

Μαζί του θα βρίσκονται, ο Γιώργος Κουρκουτάς, αρχισυντάκτης του Startupper.gr, σύμβουλος ύλης της emea. media και του Startupper Mag, με δεκαετίες εμπειρίας στο χώρο της τεχνολογίας και των startups και ο Ηλίας Κούκουτσας, αρχισυντάκτης του emea.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις