Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

SKG Makers Meetup από το OK!Thess, λίγο πριν τα “εγκαίνια” του συνεργατικού makerspace

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του συνεργατικού χώρου makerspace, του οποίου στόχος είναι η ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας και η δημιουργία και η προώθηση της κοινωνικής καινοτομίας στο πλαίσιο του αστικού περιβάλλοντος, το  ΟΚ!Thess (που υλοποιεί το έργο με τον Δήμο Θεσσαλονίκη μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος Pop- Machina) , διοργανώνουν το SKG Makers Meetup.

Το SKG Makers Meetup θα είναι μια συνάντηση με στόχο την ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων, στη οποία μπορεί και καλείται να συμμετάσχει όλη η κοινότητα των ενεργών και επίδοξων makers της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συζητηθεί το project Pop-Machina αλλά και οι προσδοκίες για το νέο συνεργατικό χώρο.

Το 1ο SKG Makers Meetup θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, την Τετάρτη, 01/07/2020, στις 18:00 και το πρόγραμμά του έχει ως εξής:

  • Το Pop-Machina στη Θεσσαλονίκη Νικόλαος Τσονιώτης, Project Manager @ Pop-Machina, Startup Coach @ OK!Thess
  • Pop-Machina και OK!Thess
    Βύρων Χρυσοβέργης, Community Manager @ Pop-Machina, Operations Manager @ OK!Thess
  • Γνωριμία με τους Makers της πόλης
    -Παρουσιάσεις από makers της Θεσσαλονίκης
    -Οι προσδοκίες από το Makerspace
  • Τα επόμενα βήματα για την κοινότητά μας

Για να συμμετάσχετε στο 1ο SKG Makers Meetup και να γίνετε μέλος της κοινότητα που δημιουργείται συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ. Στο τέλος της φόρμας, δηλώστε την πρόθεση σας να κάνετε μία σύντομη παρουσίαση για τις δημιουργίες σας και τους μελλοντικούς σας στόχους.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη λειτουργία και τους στόχους του makerspace που θα δημιουργηθεί το επόμενο διάστημα στο OK!Thess διαβάστε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις