Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το HIGGS συνδέει Χρηματοδότες με ΜΚΟ, σε ένα speed-dating event για καλό σκοπό

Το HIGGS Donors Speed-dating Event ΙV, η εκδήλωση θεσμός για κοινωφελείς οργανώσεις και χρηματοδότες, επιστρέφει για τέταρτη χρονιά, με στόχο να φέρει σε επαφή 89 ΜΚΟ από όλη την Ελλάδα με 25 Εκπροσώπους από Κοινωφελή Ιδρύματα, Εταιρείες και Πρεσβείες, σε ένα speed-dating για καλό σκοπό.

Την Τρίτη 23 Ιουνίου, μέσα σε 4 ώρες,θα πραγματοποιηθούν πάνω από 230 δεκάλεπτα ραντεβού, στα οποία οι ΜΚΟ θα παρουσιάσουν τη δράση και το έργο τους και οι Χρηματοδότες τη στρατηγική τους. Μαζί θα συζητήσουν δυνητικές συνεργασίες που θα βοηθήσουν την κοινωνία να καλύψει σημαντικές ανάγκες ευάλωτων ομάδων, σε 8 κατηγορίες: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Εκπαίδευση, Κοινωνική Πρόνοια, Οικονομική Ανάπτυξη, Περιβάλλον, Πολιτισμός, Υγεία & 3η Ηλικία.

Τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας, η εκδήλωση για πρώτη φορά θα γίνει διαδικτυακά και θα συμμετάσχει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Ιδρυτικός Δωρητής του HIGGS, και το Costas M. Lemos Foundation, ο Μεγάλος Δωρητής της οργάνωσης.

Οι φορείς αυτοί θα πλαισιώνονται από τους: Αττική Οδός, Cyclades Preservation Fund, Deppy Vasileiadis Foundation, Genesis Pharma, Ίδρυμα Α.Κ. Λασκαρίδη, Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, Ίδρυμα Μποδοσάκη, Ίδρυμα Vodafone, KPMG, METRO AEBE, Μορφωτικό Τμήμα της Πρεσβείας των Η.Π.Α, Nestle Hellas, Νορβηγική Πρεσβεία στην Αθήνα, Όμιλος Ελλάκτωρ, Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια, Παπαστράτος PMI, PwC Greece, Stoiximan, The Coca Cola Company, The Helidoni Foundation, The Hellenic Initiative, ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις