Το Startups on Air επιστρέφει online με ένα EduTech session

Newsroom
1'

Το Startups on Air επιστρέφει, αυτή το φορά online, από τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας POS4work με ένα EduTech session.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί αύριο 26/6 στις 19.00, θα συζητηθεί το μέλλον της εκπαίδευσης και το πώς η τεχνολογία θα την επηρεάσει. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν καινοτόμες ιδέες και startups, success αλλά και failure stories.

Στο Startups On Air θα συμμετέχουν οι:

  •  Ιωάννης Καλαβουρτζιώτης – Κοσμήτορας της σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας ΕΑΠ.
  •  Διάνα Βουτυράκου – CEO Unique Minds
  •  Παναγιώτης Αντωνόπουλος – Co Founder of InterMediaKT
  •  Παναγιώτης Βαφείδης  – Αχεπαν.
  •  Ανδρεας Σαμμούτης – Dean of  City Unity College
  •  Αχιλλέας Καμέας – Καθηγητής ΣΘΕΤ ΕΑΠ, Διευθυντής DAISSy research group

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί Online στην πλατφόρμα Zoom και θα μεταδοθεί από την σελίδα του POS4work στο Facebook.

To Startups on Air, διοργανώνεται από την  Έκθεση Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνογνωσίας Patras IQ καιυποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Αχαϊας, το Πανεπιστήμιο Πατρών University of Patras, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ΕΑΠ – Hellenic Open University, το Patras Science Park, την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος , το POS4work, την InterMediaΚT, το Orange Grove Patras και άλλους φορείς.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.